Flag

Macaw

Branche
IT
 
Locatie
Hoofddorp
 
Opgericht in

1994

Aantal medewerkers

450

Website

Macaw.nl/

Logo-Macaw2-post
Macaw-Great-Place-To-Work-Certified-2
Joost-Veldhuis-Great-Place-to-Work-Certified

“Macaw is een geweldige organisatie om voor te werken. Ik werk aan uitdagende projecten voor aansprekende organisaties. En er is veel aandacht voor mijn welzijn met ons mooie en vitale kantoor, een versgemaakte lunch door onze chef-kok en het vitaliteitsprogramma."

Joost Veldhuis
Software Developer Macaw
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
86%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
81%
Er heerst een sterk familie-/teamgevoel en we staan gezamenlijk voor onze zaak
80%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
Macaw-Great-Place-To-Work-Certified-1
Macaw-Great-Place-To-Work-Certified-4
Macaw-Great-Place-To-Work-Certified-5

Great Place to Work over

Macaw is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Macaw gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de Onderlinge verbondenheid & plezier. Onder andere de stelling ‘Dit is een vriendelijke werkomgeving’ scoort 94%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Macaw het hoogst op de thema’s Verwelkomen, Ontwikkelen en Zorgen.

Macaw was in 2018 een van de eerste organisaties die erkend is als Great Place To Work Certified. In een interview met MT gaven zij hun belangrijkste tips.

Het is een streven van Macaw om een van de vitaalste werkgevers van Nederland te worden. Lees meer hierover in dit artikel

 

Lees meer
Ronald-van-Es-Macaw-Great-Place-to-Work-Certified

"We zijn bijzonder trots dat we ons Great Place to Work mogen noemen. Onze mensen maken ons en onze klanten succesvol. Daarom hebben we een mensgerichte cultuur met aandacht en zorg voor onze medewerkers, hun ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. Het is super om de erkenning te krijgen dat onze medewerkers dat ook daadwerkelijk zo ervaren."

Ronald van Es
CFO Macaw

Werken bij

Macaw is trots dat het zich mag meten met de Great Places to Work. Op de open vraag wat ons een Great Place to Work maakt antwoordden een groot deel van de Macawers dat de manier waarop Macaw met mensen omgaat en de aandacht voor vitaliteit Macaw zo bijzonder maakt. Hulpvaardigheid en betrokkenheid scoorden erg hoog.

Van ondertekenen tot je 1e werkdag
Vanaf het moment dat je je contact getekend hebt tot je eerste werkdag houdt je Peoplemanager frequent contact met je. Is er een afdelingsuitje of meeting? Dan ben je er gewoon bij als je dat schikt. Wil je een leaseauto uitzoeken? Dan kun je dat alvast doen bij onze leasemaatschappij. Zij zorgen dat deze op je 1e werkdag bij Macaw staat of dat deze een dag van tevoren bij je thuis wordt afgeleverd. Je krijgt ook zo snel mogelijk je account, zodat je je via al onze Macaw kanalen kunt inlezen en bij kunt blijven van Macaw nieuwtjes. Het kan maar zo zijn dat je je mag inschrijven voor een feest of VNMC, onze jaarlijkse buitenlandreis. 

Je 1e werkdag
Op de eerste twee werkdagen doen we er alles aan om je een vliegende start te geven met ons tweedaags introductieprogramma. Alle directieleden komen langs om persoonlijk kennis met je te maken en je vanuit hun perspectief te vertellen waar Macaw voor staat. We lichten de why-how-what en onze kernwaarden toe, belichten de markt waarin we opereren, onze historie en wat onze challenges in de toekomst zijn en wie/wat we willen zijn voor klanten, partners, medewerkers en onze omgeving. Kortom, wat ons zo bijzonder maakt. Na deze twee dagen neemt je Peoplemanager het over en zorgt dat je ‘zacht landt’ in je eigen afdeling.

Bekijk de vacatures

Karin-van-Oostrom-Macaw-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Karin van Oostrom
Recruitment Manager

Tel: 06 18 38 14 32
E-Mail: karin.van.oostrom@macaw.nl

Media