Flag

Univé Zuid-Nederland

Branche

Financiële dienstverlening & verzekeringen

Locatie:

Sliedrecht

Aantal medewerkers

229

Website

Unive.nl/zuidnederland

Logo-Unive-Zuid-Nederland
Unive-Zuid-Nederland-Great-Place-to-Work-Certified

Over deze organisatie

Univé Zuid-Nederland is één van de acht Regionale Univé ’s met een werkgebied dat zich uitstrekt over Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Zuid-Holland. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten. Elke dag opnieuw werken wij aan het voorkomen, beperken en verzekeren van risico's. Dat doen we met 250 medewerkers. Dichtbij vanuit onze 16 winkels, maar ook vanuit ons hoofdkantoor in Sliedrecht waar o.a. de collega's van financiën, marketing, Klant Support, HRM, ICT, schadeafwikkeling en compliance zich inzetten om onze belofte waar te maken.

Met elkaar zijn we een Great Place To Work en werken we aan een veilige, gezonde en inspirerende werkplek met aandacht voor vertrouwen, trots, kameraadschap en groei. Wij zijn Univé Zuid-Nederland. Samen zeker. Samen vooruit.

Sofie-van-de-Water-Unive-Zuid-Nederland-Great-Place-to-Work-Certified

Een Great Place to Work, oftewel: Univé Zuid-Nederland. Ik ben enorm trots om te werken voor deze fijne werkgever! Er zijn tal van mooie voorbeelden (zoals de kennismakingslunch met de directie, de aandacht voor vitaliteit en het tonen van waardering) waarom ik mijzelf als medewerker zo gewaardeerd voel.

Sofie van de Water
Adviseur Particulier Breda
90%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
88%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
84%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
83%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
Mobiele-winkel-Unive-Zuid-Nederland-Great-Place-to-Work-Certified
Unive-Zuid-Nederland-Great-Place-to-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Univé Zuid-Nederland is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Univé Zuid-Nederland gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Univé Zuid-Nederland het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 92%.

Arie-van-der-Stelt-Unive-Zuid-Nederland-Great-Place-to-Work-Certified

Bij Univé Zuid-Nederland voel ik me thuis en kan ik mezelf zijn. De betrokken medewerker vormt de basis van onze ambitie en dat merk je dagelijks als medewerker. Er is aandacht voor je als persoon en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen. Ik werk hier met veel plezier en passie, dit geeft mij extra energie om samen met mijn collega’s mooie successen te halen!

Arie van der Steldt
Manager Verzekeringsbedrijf

Werken bij

Bij Univé Zuid-Nederland vinden we het belangrijk dat nieuwe collega's zich snel thuis voelen en weten waar we voor staan.  We hebben een inwerkprogramma waar je als nieuwe collega kennismaakt met de organisatie en met collega's van de verschillende afdelingen. Op je eerste werkdag word je warm ontvangen door je leidinggevende, maak je kennis met je directe collega's en krijg je een eerste indruk van de organisatie. Iedere collega krijgt een buddy bij wie je terecht kunt voor vragen. 

Tijdens je inwerkperiode is er volop ruimte om kennis te maken met collega's van verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld tijdens de introductiebijeenkomst waar de directie jou en andere nieuwe collega's welkom heet en informeert over onze organisatie. Ook loop je een dag mee in één van onze winkels. En ook na jouw inwerkperiode moedigen we kennismaken, meekijken op andere afdelingen en samenwerking aan.

Ontdek onze vacatures!

Seyma-HR-Adviseur-Unive-Zuid-Nederland-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Seyma Gürsoy
HR Adviseur

E-Mail: seyma.gursoy@unive.nl