Flag

Springbok Agency

Branche
Marketing
Locatie
Amsterdam
Aantal medewerkers
150
Website

www.springbokagency.com

Springbok_Logo
Springbok1

Over deze organisatie

Het is onze missie om als Springbok toonaangevend te zijn als het gaat om digitale customer journey marketing. Door in elke fase van de customer journey precies de juiste expertise in te zetten. Elk aandachtsgebied binnen Springbok speelt hierin een belangrijke rol. Met als doel: optimale groei van de customer base en de customer value voor onze opdrachtgevers.

Springbok2

"Springbok staat voor mij voor Groeien, Enthousiasme, Gedrevenheid, Kameraadschap en Passie voor het vak. Ik ben tijdens mijn afstudeerstage bij Springbok terecht gekomen en vervolgens doorgegroeid naar de rol van Advertising Specialist. Ons team bundelt enthousiasme met creativiteit en werkt iedere dag hard om het ultieme resultaat voor onze klanten te behalen. Met natuurlijk de nodige dosis gezelligheid! Naast het werken aan gave en toonaangevende projecten krijg je binnen springbok ook de tijd om je eigen kennis en kunde verder te blijven ontwikkelen, wat ik als enorm waardevol beschouw."

 

Janne van den Broek

Advertising Specialist

94%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
 
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
81%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
 
 
96%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
Adeptiv-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work Certified

Springbok Agency is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten.

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar.

Lees meer

Werken bij Springbok Agency

 

We gaan een duurzame relatie aan met onze medewerkers. Dat begint al met een warm welkom vóór de eerste werkdag. Na het tekenen van de overeenkomst ontvangen nieuwe collega's een kaartje en een fles bubbels. 

We zorgen dat je als nieuwe collega wordt opgevangen door de Teammanager en er een inwerkprogramma is. Er ligt op je eerste werkdag een leuk goodiepakket op het bureau en de de gekozen laptop is in orde, zodat je meteen aan de slag kunt. HR/recruitment komt op je eerste werkdag ook even gedag zeggen. Want het is altijd fijn om een bekend gezicht te zien.

Voor een zachte landing heb je in ons team een buddy. We plannen kennismakingsgesprekken met collega’s en we vragen je om een mailtje @all te sturen waarin je vertelt wie je bent; of je van sporten houdt of liever een potje gaat gamen. Zo knopen andere collega’s nog makkelijker een gesprek met je aan.

 

Elke nieuwe collega neemt deel aan de "fundamental sessies" zodat je goed landt in de organisatie. Middels een aantal informatieve wekelijkse mailtjes maakt HR je in de eerste maand wegwijs door het intranet van Springbok Agency. Je ziet dan ook hoe je kunt deelnemen aan de Springbok Academy, het vitaliteitsprogramma en andere activiteiten.

Daarnaast plant HR in de eerste maand af en toe een gesprek met je in. Om te toetsen of je goed bent geland, en of we de verwachtingen uit de sollicitatieprocedure hebben waar gemaakt. Je vult na de eerste maand ook enquête in, zodat we continu ons proces kunnen verbeteren. 

Manon-Berben-Recruiter-Adeptiv-Great-Place-To-Work-Certified

Manon Berben

Recruiter

manon.berben@springbokagency.com