Flag

MB-ALL

Branche

Overheid

Locatie
Utrecht
Aantal medewerkers

194

Website

mball.nl

MB-ALL-Great-Place-To-Work-Certified-logo
WhatsApp Image 2022-06-23 at 3.19.38 PM (1)

Over deze organisatie

MB-ALL mag zich voor de derde keer op rij een Great Place to Work noemen! Met gepaste trots dat wij alles overziend op goedwerkgeverschap zelfs een 9 scoren!

Werken bij MB-ALL betekent dat je onderdeel bent van een grote familie. Een plek waar jij jezelf kan zijn en een sterk gevoel van onderlinge verbondenheid voelbaar is. Wij hebben oog voor elkaar, helpen elkaar, zien wat nodig is of wat gedaan moet worden en zetten er samen onze schouders onder. Om deze schouders vervolgens ook te gebruiken anderen te laten groeien, en zichzelf te doen overstijgen. Zodat wij met elkaar iedere dag een bijdrage leveren aan een veilig en leefbaar Nederland.

MB-ALL wordt niet alleen als een Great Place to Work gezien omdat wij een (gezonde-) gezamenlijke lunch hebben of dat er een goede balans is tussen werk & privé. Collega’s geven aan dat werken bij MB-ALL voor hun betekent dat je aangemoedigd wordt om je eigen beslissingen te maken. Er is ruimte voor (persoonlijke-) ontwikkeling en MB-ALL laat je in je waarde. Bij MB-ALL word je simpelweg gewaardeerd om wie je bent!

Ook dit jaar gaan wij weer aan de slag met de gegeven feedback. Maar de waanzinnig mooie score van dit jaar laat zien dat MB-ALL nog steeds in continue ontwikkeling is. Dit jaar scoort MB-ALL namelijk een 8,4 ten opzichte van een 8,2 vorig jaar, daar zijn we trots op!

Waarom Ilse MB-ALL een GPTW vindt

"MB-ALL is voor mij een Great Place to Work, omdat ik de afgelopen 4,5 jaar heb ervaren dat er ruimte is om te vallen en weer op te staan, zaken bespreekbaar te maken en jezelf te zijn. Dat is zeker niet vanzelfsprekend."

 

Ilse

Recruiter Juridisch & Advies

98%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
 
97%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun geslacht.
 
97%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
 
95%
Ik kan hier mezelf zijn.
 
MB-All-Great-Place-to-Work-Certified-2
Boa BBQ
Knipsel
Foto recruitment 2

Great Place to Work Certified

MB-ALL is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is MB-ALL gecertificeerd. 

Bij MB-ALL scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. 

Bianca vindt MB-ALL een GPTW omdat

"In de acht jaar dat ik bij MB-ALL werk is er altijd ruimte geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan doorgroeien naar de functie die het best bij mij past. Dit én werken met collega's die dezelfde waarden hebben als ik maken dat MB-ALL voor mij een Great Place to Work is."

 

Bianca

Business Unitmanager Toezicht & Handhaving

Werken bij

Je eerste dag bij MB-ALL! Als je bij ons op kantoor of in een Juridische functie komt werken, dan word je allereerst ontvangen met een bosje bloemen op je nieuw werkplek. Onze collega Angela neemt je mee door de eerste opstart fase, je ontvangt je laptop en telefoon en onder het genot van een kopje koffie vertellen we je het verhaal van MB-ALL.

Ben je een beetje bijgekomen en gesetteld? Dan zal een directe collega het van Angela overnemen en krijg je nog een rondleiding door het pand en wordt je warm welkom geheten door onze collega's. We zorgen er voor dat op de 1e dag, en de dagen die volgen, dat je verschillende ontmoetingsafspraken hebt met collega's. Zodat jij de eerste week rustig kennis kan maken met alles wat MB-ALL doet.

Je eerste dag als BOA bij MB-ALL! Dat betekent een start bij één van onze opdrachtgevers. Op voorhand hebben wij jou al gekoppeld aan een team coördinator. Het uniform heb je inmiddels ontvangen en alle belangrijke documentatie is je per mail toegestuurd.

Een dag beginnen met een bakkie koffie of thee, is altijd een goed idee! Dus onder het genot van dit koffie moment, wordt de planning van de dag met jou en het team van collega Handhavers doorgenomen. Jouw aanspreekpunt binnen MB-ALL zal diezelfde dag nog even telefonisch contact met je zoeken om te horen hoe alles is gegaan. En heb je tussendoor nog vragen, dan staan wij altijd voor je klaar.

Voor alle boa en juridische detacheringsfuncties hebben wij een compleet Recruitment team. Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij MB-ALL? Bekijk dan snel onze vacatures.

MB-All-Great-Place-to-Work-Certified-3

Contactpersoon
Team Recruitment