Flag

Maxilia

Branche
e-Commerce
Locatie:

Utrecht

Aantal medewerkers

77

Website
Maxilia.nl/
Maxilia
Maxilia

Over deze organisatie

Maxilia is een online groothandel in gepersonaliseerde promotieartikelen met webshops in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Wat ons kenmerkt is onze ondernemende cultuur, waarin we samen gaan voor het beste resultaat en een tevreden klant. En dat vieren we graag!

Denise Aarnink

Vijf landen als één grote familie aan het werk in een goed georganiseerde chaos. Dé perfecte omschrijving voor deze jonge, energieke en vooral ambitieuze organisatie. Bij Maxilia is niets teveel gevraagd en is er kans je te ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik ga dan ook iedere dag met enorm veel plezier naar m’n werk. Als extra bonus de jaarlijkse Maxilia tripjes en de zomerse vrijdagmiddagborrels met het mooie uitzicht op de Rijn.

Denise Aarnink
94%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
92%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
92%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
87%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
Maxilia-Great-Place-To-Work-Certified-2
Maxilia-Great-Place-To-Work-Certified-3
Maxilia-Great-Place-To-Work-Certified-5
Maxilia-Great-Place-To-Work-Certified-6
Maxilia-Great-Place-To-Work-Certified-4
Maxilia-Great-Place-To-Work-Certified-8
Maxilia-Great-Place-To-Work-Certified-7

Great Place to Work over

Maxilia is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de eerste keer is Maxilia Great Place To Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers Maxilia het hoogst de onderlinge verbondenheid en plezier. Zo scoort de stelling 'Mensen hier vieren speciale gelegenheden' 98%. 

Vincent de Wit

Bij Maxilia werk je samen; je hebt de vrijheid en mogelijkheid om mee te werken aan groei. Gezelligheid en teamverband in één. Er is veel aandacht voor mensen, hun individuele groei en kansen om onderdeel te zijn van het grote geheel, drijven de motivatie op. Als iedereen weet waar jouw focus op ligt, weten anderen ook wat ze van je kunnen verwachten. In de maandelijkse overleggen delen alle teams de resultaten en komende projecten. Zo zijn we allemaal op de hoogte, en kunnen we er allemaal op inspelen.

Vincent de Wit

Werken bij

Werken bij Maxilia begint eigenlijk al tijdens je sollicitatie. Klikt het bij de kennismaking, dan plannen we direct een dagdeel om mee te lopen. Alleen dan krijg je echt mee wat werken bij Maxilia inhoudt. En je leert gelijk je directe collega's kennen!

Loop je op je eerste dag het kantoor binnen dan is je plekje al ingericht, alles staat klaar om uit de startblokken te schieten. Natuurlijk maak je kennis met je eigen team en je krijgt een rondleiding door ons pand. Je eerste week bestaat vooral uit kennismaken met collega's uit andere teams. En natuurlijk een bezoek aan de drukkerij. We vinden het belangrijk dat je ons hele proces goed kent.

Bij Maxilia houden we van het vieren van successen. We scoren daar dan ook 98% op in het onderzoek. Is je proeftijd voorbij, dan is dat het eerste feestje. Daarna gaan we aan de slag met je groeipad. Want groei staat centraal binnen onze organisatie. En de organisatie kan alleen maar groeien als jij als medewerker je kan ontwikkelen. Geen vaste groeipaden, maar je eigen pad. Wat heb jij nodig? En wanneer ben jij op je best? Jij kan alleen stappen maken als jouw collega's je daar bij helpen. Dus samenwerken is een ander belangrijk thema binnen de organisatie. Dat is onze weg naar ‘a greater place to work'!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures

Anoeska van den Brink

Contactpersoon
Anoeska van den Brink


E-Mail: anoeska@maxilia.nl