Flag

Deloitte

Branche

 

Professionele dienstverlening

Locatie
 Amsterdam
Aantal medewerkers

 

6500

Website

 

www.deloitte.com

2560px-Deloitte.svg
ezgif.com-gif-maker

Over deze organisatie

What impact will you make? Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met meer dan 6.500 mensen in 15 kantoren in heel Nederland is Deloitte een van de grootste professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering. Wij kunnen dit alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Studenten met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken. We streven om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Let’s connect for impact.

Blijf groeien. Bij Deloitte leer je iedere dag. Of je je nu ontwikkelt door het complexe werk dat je doet, of via de mensen met wie je samenwerkt. We helpen je om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

Durf jezelf te zijn. Wij willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat is om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Ontdek jouw purpose. Impact maken is meer dan alleen wat we doen: het hoort bij ons. We zijn gedreven om vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de samenleving. Dit gevoel wordt gedeeld door al onze collega's. Het maakt ons trots.

_K6A5760

“Bij Deloitte kun je zijn wie je bent en je kunt de weg kiezen die bij je past.”

 

Sanne Prins

X

96%
Dit is een fysiek veilige werkplek. 
93%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
91%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst.
91%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.

X

ezgif.com-gif-maker

Great Place to Work Certified

Deloitte is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. 

Lees meer

X

tim-28

“Zie je een business opportunity die interessant is – voor jou en Deloitte of haar klanten – dan krijg je het vertrouwen en de vrijheid om daar achteraan te gaan.”

 

Tim Bird

Werken bij Deloitte

 

Op je eerste werkdag schuif je aan bij de Deloitte Introduction Day: een leuke én leerzame dag waarin je samen met andere nieuwe collega's Deloitte leert kennen. Hoe ziet de organisatie eruit? Wat zijn onze kernwaarden en hoe uit zich dat? Je krijgt de mogelijkheid om onze CEO het hemd van het lijf te vragen.

 

Daarnaast maak je kennis met verschillende interne communities zoals het Cultural Diversity Network en GLOBE (het initiatief binnen Deloitte dat mensen bij elkaar brengt die affiniteit hebben met LGBTIQ+). Na deze dag word je uiteraard niet in het diepe gegooid maar kan je met al je vragen bij je buddy terecht. Op die manier leer je stapsgewijs de organisatie kennen.

X

deborah-75

“Iedereen wordt hier gelijkwaardig aangesproken en behandeld en jezelf laten horen wordt toegejuicht.''

 

Debora Gebre Musie