Flag

Avisi

Branche

IT

Locatie

Arnhem

Opgericht in

2000

Aantal medewerkers

100

Website

avisi.nl

Logo-Avisi-Great-Place-To-Work-Certified
Avisi-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Avisi is in 2000 opgericht door studievrienden Barri, Jan en Gert-Jan als een organisatie met échte aandacht voor mensen, vakinhoud en het opleveren van waardevolle software met maatschappelijke impact. Ze hebben een omgeving gecreëerd waarin innovatie en creativiteit floreren en medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Om nog meer focus te kunnen aanbrengen op innovatieve en meetbaar waardevolle software, hebben we drie business units in het leven geroepen: Software Solutions, Cloud Services en Atlassian Products & Services. Vanuit deze units vormen high performance teams de basis om tot software-oplossingen te komen met impact bij klant én eindgebruiker.

Eline-Lubbers-Avisi-Great-Place-To-Work-Certified

"Bij Avisi word ik gestimuleerd om nieuwe dingen te ontdekken, te groeien, vragen te stellen en resultaat te behalen. Er zijn altijd kansen om jezelf te ontwikkelen en je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol in te vullen zoals jij dat wil. Het is een ongedwongen organisatie vol met hele fijne mensen. Samen vieren we successen en lachen we heel wat af. Ik ga elke dag met veel zin naar mijn werk!"

Eline Lubbers
Digital transformation specialist
100%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
100%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
100%
Ik kan vrij krijgen wanneer ik dat nodig vind.
99%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
Avisi-Great-Place-To-Work-Certified-3
Avisi-Great-Place-To-Work-Certified-4
Avisi-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work Certified

Avisi is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Avisi gecertificeerd. 

Bij Avisi scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 100%.

Jan-Bakker-Barri-Jansen-Gert-Jan-van-de-Streek-Avisi-Great-Place-To-Work-Certified

"Avisi is ontstaan met 2 belangrijke doelen: 1) Waarde creëren voor de maatschappij en 2) een omgeving bieden waar mensen met passie voor het vak met plezier samenwerken. We zijn blij en dankbaar dat onze medewerkers dit ook zo ervaren. Ook zelf werken we nog elke dag met plezier aan dit mooie bedrijf."

Barri Jansen, Jan Bakker & Gert-Jan van de Streek
Oprichters

Werken bij Avisi

Onboarding nemen we bij Avisi heel serieus. Dit start al vanaf het eerste contact. Persoonlijk contact en je welkom voelen: dat is de basis.

Nadat je het sollicitatieproces hebt doorlopen en de aanbieding hebt geaccepteerd, is het vaak nog even wachten tot je daadwerkelijk start. We vinden het belangrijk om ook in die periode contact met je te houden en vooraf de zaken goed te regelen. Met welke laptop wil je gaan werken en kunnen we alvast een treinabonnement voor je regelen? 

We sturen je een uitnodiging voor jouw eerste werkdag met daarin een overzicht van hoe je eerste dag eruit ziet. Feitelijk hoef jij die dag nergens over na te denken en wordt alles geregeld. Ook sturen we een boekje mee waarin je meer kan lezen over de cultuur van Avisi en wat we doen wanneer we niet aan het werk zijn.

Op de eerste werkdag weet je dus al wat je te wachten staat. Je wordt ontvangen met koffie en krijgt een welkomstpresentatie en een mooie welkomstdoos met leuke goodies. Daarna volgt een rondleiding door ons mooie pand en word je naar je eigen werkplek gebracht. Daar wacht je buddy al op je. Iedereen die nieuw start bij Avisi, dus óók onze stagiairs, heeft een eigen buddy die hem of haar op weg helpt, inwerkt en vragen kan beantwoorden.

Uiteraard staan ook alle teamleden en andere collega's voor jou als nieuwe medewerker klaar. Op je eerste dag wordt er voor een lekkere lunch gezorgd en sluiten we samen af met een welkomstborrel.

Je buddy helpt jou dus op weg en geeft je jouw persoonlijke onboarding checklist. Hierin staat bijvoorbeeld hoe je je laptop kunt fine-tunen en vind je allerlei informatie over je team én Avisi. Ook lees je hier voor welke onboardingtrainingen je wordt uitgenodigd. Denk hierbij aan een introductie over de cultuur van Avisi en de Avisi Way of Working waarin je meer leert over de processen en tools die we gebruiken.

In je eerste maand is deze checklist jouw leidraad en naslagwerk, want iedereen weet hoeveel informatie er te verwerken is in die eerste periode. 

We vinden een goede medewerker experience belangrijk én leuk, dus ook onze medewerkers die al wat langer in dienst zijn worden regelmatig verrast met een leuk kwartaaluitje voor het hele bedrijf, teamuitjes, gezellige borrels en feestjes. De bierkoelkast (waar ook wijn en fris in staan) is altijd goed gevuld, zodat we meteen kunnen proosten als we een succes hebben behaald!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier bij onze vacatures en solliciteer!

Avisi_Recruiters
Contactpersonen

Seline de Vries en Ilona Holkenborg

Recruiters

recruit@avisi.nl