Flag

Yellowstar

Branche
IT
 
Locatie
Barendrecht
 
Opgericht in

2009

Aantal medewerkers

88

Website

Yellowstar.com/

Yellowstar-Great-Place-To-Work-Certified-logo
Yellowstar-Great-Place-to-Work-Certified-2021

Over deze organisatie

Yellowstar is onderdeel van de ICT Group. Sinds onze oprichting in 2009 zijn wij op een gezonde manier snel gegroeid. Met tegenwoordig meer dan 85 enthousiaste ‘Stars’ opereren wij vanuit kantoren in Nederland en Duitsland én bij onze opdrachtgevers. In al onze oplossingen staat ketensamenwerking centraal. Voor ons is dat dé sleutel voor het real-time stroomlijnen van supply chains en het 24/7 optimaal functioneren van operationele logistieke systemen. Via onze agile/scrum projectaanpak werken wij stap voor stap samen met de klant naar het afgesproken einddoel. Het resultaat voor zijn operatie: bewezen meer efficiency, betere dienstverlening, lagere kosten, hogere omzetten en minder verspilling, wat tegelijkertijd zorgt voor een kleinere CO2-voetafdruk.

Marcel-Great-Place-To-Work-Certified-

“De uitkomsten geven aan dat iedereen het goed naar de zin heeft bij Yellowstar en wij elkaar enorm vertrouwen. De corona-beperkingen hebben hierop nauwelijks negatieve invloed gehad. Great Place to Work is voor ons een belangrijk instrument voor het sturen op goed werkgeverschap en daarmee voor het binden van medewerkers aan onze organisatie. Veel meer dan de arbeidsvoorwaarden zijn vertrouwen in de mensen met wie je werkt, trots op je baan en plezier met collega’s essentiële kwaliteiten die je als bedrijf primair aantrekkelijk maken.”

Marcel Bakker
CFO Yellowstar
95%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
91%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
89%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
86%
Management is integer en oprecht.
Yellowstar-Great-Place-to-Work-Certified-1
Yellowstar-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Yellowstar is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Yellowstar voor het vierde jaar op rij gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Yellowstar het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Mensen hier geven om elkaar’ 96%. 

Lees meer

Werken bij

Ontdek de actuele vacatures bij Yellowstar!

Media