Flag

Grohe

Branche

Productie

Locatie
Zoetermeer
 
 
Opgericht in

1936

Aantal medewerkers

70

Website

https://www.grohe.nl/nl_nl/

Grohe
Grohe

Over deze organisatie

Water zelf is de bron van inspiratie voor het onderscheidend product portfolio van GROHE, een wereldspeler in de sanitairbranche. De productwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid vormen hiervoor de basis. Vanuit 9 vestigingen worden producten als kranen, douchesystemen en installatiesystemen geproduceerd voor zowel de consumenten- als professionele markt. GROHE is inmiddels in meer dan 130 landen ter wereld gelokaliseerd.

Grohe-Great-Place-to-Work-Certified-1

“GROHE zorgt voor groei en het constant uitdagen om mijzelf te verbeteren, zowel zakelijk als privé”

Vincent Ellinger
Grohe-Great-Place-to-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Grohe Nederland is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Grohe voor de derde keer op rij gecertificeerd.

De medewerkers scoren Grohe het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ scoort 100%. 

 

Lees meer

Werken bij

Om op dezelfde GROHE wavelength te komen kan je een echte GROHE onboarding verwachten. We zorgen dat je op jouw eerste werkdag goed ontvangen wordt met onze welcome box. Daarna start de rondleiding op ons kantoor zodat je alle nieuwe collega’s kunt ontmoeten. Het zijn veel nieuwe gezichten maar geen zorgen; met onze organigram en foto’s van de collega’s kan je zo weer iedereen opzoeken. 

Jouw leidinggevende heeft speciaal voor jou een inwerkschema en 30-60-90 dagen plan opgesteld. Met het inwerkschema ga je met jouw nieuwe collega’s zitten per afdeling, zodat je weet wie waar verantwoordelijk voor is en wat de functie precies inhoudt. Daarnaast neemt jouw leidinggevende met jou het 30-60-90 dagen plan door. Hierin staat aangegeven welke knowledge je moet hebben na 30 dagen bij GROHE, na 60 dagen bij GROHE en na 90 dagen. Er wordt na 30-60- en 90 dagen een evaluatiemoment ingepland om na te gaan hoe alles nu verloopt. 

Om de onboarding helemaal af te maken hebben wij een onboardingsprogramma in Duitsland. Je ziet het hoofdkantoor, nieuwe internationale collega’s en onze fabriek in Hemer.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Grohe? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contactpersoon
Valerie Zwaan
HR Officer