Menu

Gefeliciteerd!

Jouw organisatie is Great Place To Work-Certified™️! Deze certificering is 100% gebaseerd op de stem van jouw medewerkers.

Met het certificaat laat je zien dat jouw organisatiecultuur is gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier.

In deze toolkit ontdek je wat je van ons krijgt, hoe we jouw certificering delen met de rest van de wereld en hoe je dit zelf kunt aanpakken.

Toolkit_Certified

Dit krijg je van ons

Zo delen we jouw certificering

Social post. Elke maand plaatsen we een social post op LinkedIn met een overzicht van alle gecertificeerde organisaties van de afgelopen maand. Binnenkort delen we de certificering van jouw organisatie. De precieze datum stem je af met jouw projectmanager. 

Werkgeverspagina. Gecertificeerde organisaties verdienen een plek op onze website. Een werkgeverspagina is jouw visitekaartje en wordt gezien door potentiële nieuwe medewerkers. Hieronder lees je wat we nodig hebben om jouw werkgeverspagina te maken.

Heb je al een werkgeverspagina en wil je iets wijzigen of toevoegen? Geef dit dan door aan Tessa.

GPTWNL-NinaVanVliet-133 kopie

Een werkgeverspagina: zo werkt het

Interne communicatie

Het behalen van het certificaat is een gezamenlijke prestatie waar je trots op mag zijn. Sta stil bij dit succes, vier het en deel het met je medewerkers.

Zo kun je het aanpakken:

  • Deel de certificering intern met je medewerkers (bekijk een voorbeeld). 
  • Plaats het Great Place To Work Certified-logo in je e-mailhandtekening.
  • Maak een video om de certificering aan te kondigen.
  • Kies een goed moment om de certificering te delen, bijvoorbeeld tijdens een organisatiebrede bijeenkomst. Maak dit moment extra feestelijk met bijvoorbeeld taart of champagne.

 

Externe communicatie

De titel Great Place To Work-Certified laat zien dat je een goede werkgever bent. Dit maakt je aantrekkelijk voor potentiële nieuwe medewerkers. Maak dus gebruik van deze titel in recruitment en communicatie. 

Zo kun je het aanpakken:

  • Gebruik het logo op je werken bij-pagina en in vacatureteksten.
  • Zorg ervoor dat je een werkgeverspagina hebt op onze website.
  • Creëer nog meer zichtbaarheid op onze website door een gastblog te schrijven over goed werkgeverschap. Neem hiervoor contact op met Anouk.
  • Schrijf een persbericht over de certificering van jouw organisatie en deel het met de wereld.
  • Deel jouw certificering op social media. Het werkt nog beter om je medewerkers te stimuleren om een bericht te delen via hun persoonlijke accounts.

Plaats je iets op social media? Vergeet ons dan niet te taggen, zodat we jouw bericht kunnen delen en verspreiden in ons netwerk.