Flag

Werkis / verder met werk

Branche

Recruitment

Locatie

Kampen

Aantal medewerkers

60

Website

Werkis.nl/

Werkis-logo
3-Werkis-Great-Place-to-Work-Certified

Over deze organisatie

Werkis / verder met werk is arbeidsmarktspecialist in Midden- en Noord-Nederland. Met 9 verschillende locaties ontzorgen wij onze klanten op gebied van arbeidsbemiddeling en HR-vraagstukken. PEC Zwolle Werkt en FC Utrecht Werkt maken onderdeel uit van Werkis.

Bij Werkis geloven wij dat ieder mens het verdient om werk te doen wat bij hem past. Samen met ruim 60 collega's werken we iedere dag aan deze missie en streven we hierbij naar een optimale klanttevredenheid van onze opdrachtgevers. Onze collega's zijn intrinsiek gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en werken iedere dag aan hun persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Roos-Mijnheer-Werkis-Great-Place-to-Work-Certified

“Werkis is voor mij een Great Place to Work omdat er veel aandacht wordt besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ambities. Tijdens mijn loopbaan bij Werkis heb ik al veel opleidingen en trainingen mogen volgen die hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling als Accountmanager. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al snel succesvol was in mijn werk en ik steeds weer nieuwe uitdagingen vind in mijn functie. Ik werk nauw samen met mijn collega’s op de vestiging. Resultaten behalen we samen als team en daarom worden de successen ook samen gevierd!"

Roos Mijnheer
Accountmanager
100%
Mensen geven hier om elkaar.
100%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
100%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
100%
Mensen passen zich hier snel aan in tijden van veranderingen die nodig zijn voor het succes van onze organisatie.
1-Werkis-Great-Place-to-Work-Certified
2-Werkis-Great-Place-to-Work-Certified
4-Werkis-Great-Place-to-Work-Certified
5-Werkis-Great-Place-to-Work-Certified

Great Place to Work over

Werkis is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Werkis gecertificeerd. 

De medewerkers van Werkis scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. 

 

Wessel-van-Dijk-Werkis-Great-Place-to-Work-Certified

"Wij vinden dat ieder mens het verdient om passend werk te doen. De ambitie die wij als Werkis hebben om te sturen op klanttevredenheid en mensen te ontwikkelen heeft geresulteerd in een sterke groei en uitbreiding van ons bedrijf. Deze groei wordt gedragen door onze collega’s, die met eigen initiatief en motivatie op een inspirerende wijze verantwoordelijkheid nemen. Uiteindelijk zijn het onze mensen die zich willen ontwikkelen en het verschil maken. Binnen een cultuur met een positief kritische houding naar elkaar én naar onze processen borgen we kwaliteit en zijn we continu op zoek naar verbeteringen. Onder andere met het Great Place to Work-traject willen wij binnen de groei onze cultuur waarborgen en met het jaarlijks terugkerend proces middels reflectie blijvend richting geven aan het verder verbeteren van onze organisatie."

Wessel van Dijk
Commercieel Directeur
Lees meer

Werken bij

Your career starts here! Dat is de belofte die wij je doen wanneer je bij Werkis aan de slag gaat. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal en hier wordt op veel verschillende manieren invulling aangegeven. De eerste fase staat uiteraard in het teken van het leren kennen van de organisatie en je collega's. Je krijgt verschillende interne en externe trainingen, zodat jij snel over de juiste kennis en skills beschikt om je vak uit te oefenen. Je gaat aan de slag op één van onze vestigingen en komt terecht in een gezellig en betrokken team. Samen met dit team werk je aan de doelen van de vestiging en ben je daarnaast dagelijks bezig met je eigen ontwikkeling. In de gesprekken met je vestigingsmanager staan jouw ambities centraal en krijg je alle mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Je bouwt vanaf dag één aan je netwerk, komt bij de mooiste bedrijven over de vloer en leert heel veel leuke mensen kennen.

Houd jij van een uitdagende werkomgeving met daarbinnen veel aandacht voor elkaar en voor persoonlijke groei? Dan is Werkis de ideale werkplek voor jou!

Bekijk onze vacatures!

Cindy-Alferink-Werkis-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Cindy Alferink


Tel: 0682476815
E-Mail: calferink@ddfpeople.nl

Media