Flag

Dag1

Branche

Arbeidsbemiddeling

Locatie:

Utrecht

Opgericht in

2012

Aantal medewerkers

15

Website

https://dag1.nl/

logo-dag1
Dag-1-Algemeen-Great-Place-to-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Dag1 is een recruitmentorganisatie, welke zich richt op het bemiddelen van kandidaten binnen het office segment voor kleine- en middelgrote ondernemingen. Wij geloven dat iedereen moet kunnen werken met plezier, in ieder type dienstverband en in iedere fase van iemands carrière.

Dag1-Great-Place-to-Work-Certified-quote-1

"Bij Dag1 is er naast het uitdagende werk ook veel aandacht voor elkaar. Wij doen veel leuke dingen samen. Elke dag gezamenlijk lunchen, een ommetje of darten. Ben je een ochtendmens, zoals ik? Dan kun je lekker vroeg beginnen. Jouw werktijden bepaal je namelijk zelf!"

Bibia van Dorp
Junior Recruiter
100%
Management toont oprechte interesse in mij als persoon, niet alleen als medewerker
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
92%
Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid
91%
Mensen hier worden aangemoedigd om balans aan te brengen tussen hun werk en privéleven
Dag-1-Great-Place-to-Work-Certified-1
Dag-1-Great-Place-to-Work-Certified-2
Dag-1-Algemeen-Great-Place-to-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Dag1 is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Dag1 gecertificeerd. 

De medewerkers van Dag1 scoren (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort onder andere de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 100%. 

Dag1-Great-Place-to-Work-Certified-Directie

"Binnen onze organisatie kan iedereen zichzelf zijn. Meningen worden geuit en gerespecteerd, waar leuke discussies uit ontstaan. Er wordt gelachen, gejuicht, gevierd, gehuild en getroost. De groei van de medewerkers staat centraal en er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden."

Noortje Hendrikx
Algemeen Directeur

Werken bij

Speciaal moment
Dag1 van jouw nieuwe baan! De eerste dag van jouw nieuwe toekomst bij Dag1. Wij realiseren ons maar al te goed hoe speciaal dat moment is, wanneer je hoort dat je de baan hebt! Het vieren begint op het moment wanneer wij de arbeidsovereenkomst samen tekenen. Champagne gepopt, op naar jouw Dag1!

Jouw Dag1
Nadat je een warm welkom hebt gekregen door al jouw nieuwe collega's en jouw starterskit met o.a. laptop en telefoon overhandigd hebt gekregen, start je met een algemeen introductieprogramma in een e-learningplatform. Aan de hand van leuke en ludieke filmpjes met tekst en uitleg maak je kennis met Dag1 en leer je over onze systemen en werkwijze. Wij gaan voor een vliegende start. Direct lekker meedraaien, vragen stellen en fouten maken. Hierdoor leren wij samen het snelst! 

Dag 2, 3…
Op Dag2 neemt de directeur je mee in de historie en strategie van Dag1. Transparantie vinden wij ontzettend belangrijk. Wij vertellen je graag écht hoe alles zit. Noortje vertelt je over onze kernwaarden en legt vanuit haar perspectief uit waar Dag1 voor staat. Daarna staat je een intensief inwerkprogramma met verschillende trainingen te wachten. Afhankelijk van jouw functie, ervaring en kennis wordt dit programma voor je op maat gemaakt. Dag1 staat voor werken met plezier en vindt dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn. Het inwerktraject bij Dag1 is vooral een heel groot feest, waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd en er meer dan ruimte is om jezelf te zijn!

Dag-1-Elze-Great-Place-to-Work-Certified-1

Contactpersoon
Elze van der Meer
Recruitment Manager

Tel: 06-15517157
E-Mail: elze.vandermeer@dag1.nl

Media