de Buurtboer » Great Place to Work Nederland

de Buurtboer

Branche
Foodsector
Locatie:
Amsterdam
Opgericht in
2010
Aantal medewerkers
26
             
Over deze organisatie
De Buurtboer staat, sinds de oprichting in 2010, voor het inspireren van bedrijven en hun medewerkers om samen en goed te eten, het beste uit zichzelf en de werkdag te halen. De Buurtboer levert elke dag aan ongeveer 350 bedrijven een verse lunch. Voor hun verse kwaliteitsproducten werken zij samen met kleine, lokale leveranciers en hanteren een strikte “geen voedsel verspilling policy”.

Great Place to Work over

De Buurtboer voldoet aan de Great Place to Work criteria die gebaseerd zijn op de feedback van de medewerkers én hun werkgeversbeleid. 

Buurtboer onderscheidt zich door een prachtige missie om bedrijven te inspirereren en werknemers het beste uit zichzelf en hun werkdag te laten halen. Dit alles doen zij met impact en door goed te doen voor de maatschappij. De kernwaarden van de organisatie (Gedreven, Open-minded, Proactief, Oprecht & Samen) komen sterk terug in de wijze waarop zij hun Culture Audit inrichten. Ook in de rest van de bedrijfsvoering vinden zij integratie om aan de hand van de 'Rockerfeller Habits' alles te linken aan hun BHAG: “In 2030 Inspireren we elke dag 100.000 mensen om beter te eten en te drinken op kantoor.”

Follow de Buurtboer

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC