ITAM solutions » Great Place to Work Nederland

ITAM solutions

Branche
IT
Locatie:
Eindhoven en Amstelveen
Opgericht in
2007
Aantal medewerkers
21
             
Over deze organisatie
ITAM solutions is een databedrijf dat haar klanten wil laten groeien op het gebied van ITAM en dat proactief advies uitbrengt aan verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Denk hierbij aan ICT, finance, inkoop, security, HR en legal. Op deze manier brengt ITAM solutions mensen, processen en technologie samen. ITAM solutions is onafhankelijk van softwareaanbieders, waardoor het bedrijf in staat is om haar klanten een volledig objectief advies te geven.

"Ons team vormt de basis van het succes bij ITAM solutions. Wij investeren niet alleen in onze business maar wij investeren ook continue in onze mensen. We geven ze de kans om mee te denken over de groei van ITAM solutions. Wij zijn ontzettend trots op de titel 'Great Place to Work'. Elke dag doen wij hard ons best voor het team en onze klanten!"
Simone van Sambeek
Managing Director

Great Place to Work over

ITAM solutions is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

ITAM onderscheidt zich als werkgever met een uniek verwelkomingsbeleid. Medewerkers komen in een warm bad terecht wanneer ze bij ITAM aan de slag gaan. Daarnaast toont ITAM een sterke vier- en bedankcultuur: het is vanzelfsprekend om successen te vieren, en medewerkers te bedanken voor prestaties. Vieren en Bedanken zit in de genen van de organisatie. 

"Wij geloven dat wanneer onze mensen goed worden verzorgd, zij op hun beurt voor ons bedrijf en klanten zorgen. Deze erkenning van ons team is een enorme inspiratie voor ons om te blijven investeren in onze speciale cultuur en een inclusieve omgeving te creëren waarin mensen kunnen groeien.’’
Khalid Hafid
Directeur CSM

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij ITAM solutions? Bekijk hun vacaturepagina

Follow ITAM solutions

Media

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC