ITAM solutions » Great Place to Work Nederland

ITAM solutions

Branche
IT
Locatie:
Son
Opgericht in
2007
Aantal medewerkers
20
             
Over deze organisatie
IT Asset Management (ITAM), is een collectie van businessprocessen die zijn ontworpen om de levenscyclus en inventaris van IT-middelen in je organisatie te beheren. Met IT-middelen bedoelen zij alle software en hardware die je in een bedrijf vindt. Als je ITAM goed gebruikt, kan dit de kosten van IT verlagen, IT-risico’s verminderen en de productiviteit verhogen. ITAM is als adviesorgaan op het gebied van IT Asset Management & Innovatie gericht op het afgeven van praktijkgericht, industrie specifiek en onafhankelijk advies.

Great Place to Work over

ITAM solutions is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

ITAM onderscheidt zich als werkgever met een uniek verwelkomingsbeleid. Medewerkers komen in een warm bad terecht wanneer ze bij ITAM aan de slag gaan. Daarnaast toont ITAM een sterke vier- en bedankcultuur: het is vanzelfsprekend om successen te vieren, en medewerkers te bedanken voor prestaties. Vieren en Bedanken zit in de genen van de organisatie. 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij ITAM solutions? Bekijk hun vacaturepagina

Follow ITAM solutions

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC