Mundipharma Pharmaceuticals B.V. » Great Place to Work Nederland

Mundipharma Pharmaceuticals B.V.

Branche
Farmacie
Locatie:
Leusden
Opgericht in
2000
Aantal medewerkers
30
             
Over deze organisatie
De missie van de medewerkers van Mundipharma is om het leven van patiënten te verbeteren. Zij brengen geneesmiddelen op de markt die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen. Dat doen zij aan de hand van drie pijlers: Partnerschap, Persoonlijk en Pro-actief. Zij zijn een mensgerichte organisatie waar talent wordt ondersteund en men elkaar blijft uitdagen vanuit de overtuiging dat ze samen meer bereiken.

Mundipharma biedt mij de kans en ruimte om mezelf te ontwikkelen en te onderzoeken waar mijn ambities liggen. We zijn echt een team, werken samen hard om naast de bedrijfsdoelstellingen ook onze persoonlijke doelstellingen te behalen. Durven elkaar uit te dagen en staan open voor feedback. Voor mij absoluut een Great Place to Work!
Merel Beckers-Ekelschot

Great Place to Work over

Mundipharma is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Met een respons van 100% scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid met elkaar. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mijzelf zijn’ scoort 100%. 97% van de medewerkers vindt de werkgever alles overziend een Great Place to Work. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Mundipharma het hoogst op de thema’s Vieren, Bedanken en Ontwikkelen. Bij ontwikkelen staat zowel de persoonlijke als de professionele ontwikkeling centraal. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort het beleid het hoogst op de toegankelijk hiervan voor alle medewerkers en/of voor specifieke medewerkersgroepen. 

Bij Mundipharma beseffen we dat medewerkers één van onze meest waardevolle “assets” zijn. We stimuleren een werkomgeving waar individuen de mogelijkheid krijgen om een verschil te maken en samen een toekomstgerichte en inspirerende werkplek te creëren. Dit door succesvolle samenwerkingsverbanden aan te gaan, zowel intern als extern, aangezien we de opvatting hebben dat we samen het verschil kunnen maken: een Great Place to Work!
Floris Bongenaar

Werken bij

Met een baan bij Mundipharma maak je onderdeel uit van een succesvolle sales organisatie. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan onze doelstelling om het leven van patiënten te verbeteren. We zijn een mensgerichte organisatie waar talent wordt ondersteund en we elkaar blijven uitdagen vanuit de overtuiging dat we samen meer bereiken.

Werken voor Mundipharma betekent de verantwoordelijkheid dragen om vanuit jouw rol een bijdrage te leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Voor de wendbaarheid van de organisatie vragen wij flexibiliteit en slim mee denken van je. Wij geven hiervoor werken in een inspirerende omgeving waar veel aandacht is voor persoonlijke groei, gezondheid en vitaliteit terug! Met een flexibel beloningsbeleid kun jij de keuzes maken die passen bij jouw persoonlijke situatie.  

Benieuwd of we momenteel openstaande vacatures hebben? Kijk dan op de carrière pagina op onze website.

Contactpersoon
Sandra Wijngaarden


020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC