McCoy & Partners » Great Place to Work Nederland

McCoy & Partners

Branche
Advies/Consultancy
Locatie:
Eindhoven
Opgericht in
2012
Aantal medewerkers
74
             
Over deze organisatie
McCoy is een SAP-consultancy bedrijf dat zich kenmerkt door het motto: Commitment & Simplicity. Simplificeren van IT, dat is waar de medewerkers van McCoy doen. Overtuigd dat IT moet bijdragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen, McCoy identificeert, beoordeelt, ontwerpt en implementeert de IT platformen van haar klanten.

Great Place to Work over

McCoy & Partners is vanuit Great Place to Work getoetst op de mening van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie én op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid.

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid waarbij er ook veel ruimte is om jezelf te kunnen zijn. De stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ scoort 100%. Daarnaast waarderen de medewerkers het vertrouwen dat zij krijgen om hun functie uit te oefenen.

Vanuit het werkgeversbeleid scoort McCoy & Partners het hoogst op de thema’s Werven en Verwelkomen. Zij gebruiken een ‘van-buiten-naar-binnen’-wervingsmethode waarbij huidige medewerkers en hun netwerk worden betrokken om de beste match te vinden. Daarnaast krijgen nieuwe medewerkers direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Op basis van de criteria waarmee het werkgeversbeleid wordt geëvalueerd scoren zij het hoogst op toegankelijkheid en warmte (dit draait om initiatieven persoonlijk en genereus te maken).

Eerder gaf Frank van Dooremolen van McCoy & Partners een interview over het belang van hun kernwaarden en dienend leiderschap.

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij McCoy & Partners? Ga naar hun vacaturepagina. 

Follow McCoy & Partners

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC