SecureLink » Great Place to Work Nederland

SecureLink

Branche
IT Consulting
Locatie:
Sliedrecht
Aantal medewerkers
150
             

Great Place to Work over

SecureLink is in 2014 getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Op het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op geloofwaardigheid, eerlijke werkomgeving en de onderlinge verbondenheid. Onder andere de stelling ‘Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt’ scoort 100%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort SecureLink het hoogst op de thema’s een goede balans tussen werk en privé, het bedanken van medewerkers en het verwelkomen van nieuwe medewerkers. 

Werken bij

Wanneer je bij ons begint, kan je er van uit gaan dat jij op je plek zult voelen. SecureLink kenmerkt zich door de korte lijnen, flexibele werkplekken en deuren die altijd open staan. Op je eerste werkdag word je opgevangen door HR en je teamlead. Samen maken we een tour door ons kantoor en stellen we je voor aan de verschillende afdelingen en je nieuwe collega’s.  Het is misschien lastig om alle namen meteen te onthouden, maar dit komt snel aangezien je al gauw met verschillende medewerkers te maken krijgt. Gebeurt dit niet tijdens de infosessies die gegeven worden door de teamleads van alle afdelingen, dan wel tijdens de gezamenlijke lunch of de vrijdagmiddagborrel waar ook je collega’s van de partij zijn.

Nu denk je misschien, infosessies, wat moet ik mij daar bij voorstellen? Dit zijn presentaties van een halfuur tot een uur waarbij onze teamleads en collega’s meer vertellen over de inhoud van de afdeling en welk onderdeel zij zijn in de SecureLink dienstverlening. Het doel van de infosessies is om jou meer kennis te geven over hoe de afdelingen eruit zien, hoe deze onderling met elkaar samenwerken en wat er bij jouw functie komt kijken.

Daarnaast worden er intern SecureSessies gehouden door collega’s voor collega’s. Hierin worden relevante topics besproken zoals bijvoorbeeld een update over de dienstverlening van een team, een Personal Branding sessie of een Capture the Flag evenement. Als jij het leuk vindt om jouw kennis te delen met collega’s dan kun jij uiteraard zelf ook een SecureSessie geven!

Verder houden jij en je leidinggevende nauw contact. Heb je vragen of ideeën? Schroom dan vooral niet om ze te delen! Na een aantal weken heb jij de blauwe SecureLink bril op en zijn we uiterst nieuwsgierig naar hoe jij het ervaart als nieuwe SecureLinker. Met jouw feedback worden wij namelijk better together!

Heb je interesse in een van de vacatures, bel of mail ons dan via 088-1234200 of jobs@nl.securelink.net. Je hebt dan gelijk contact met iemand die je alles over SecureLink en jouw droombaan kan vertellen!     

Follow SecureLink

Media

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC