Flag

PauwR

Branche
Digital marketingbureau
Locatie
Tilburg
Opgericht in

 2003

Aantal medewerkers

41

Website

https://www.pauwr.nl/

PauwR-logo-pay-off
PauwR-Great-Place-to-Work-2

Over deze organisatie

PauwR helpt organisaties om succesvol de transformatie te maken naar digitaal adverteren. Dit resulteert in minder verspilling van mediabudget en betere resultaten van hun campagnes. Aan de hand van het See-Think-Do-Care consumer journey model stelt PauwR samen met haar klanten een mediaplan op en speelt hierna tevens een centrale rol in de uitvoer en continue optimalisatie daarvan. PauwR is werkzaam in een breed scala aan branches, waaronder e-commerce en het onderwijs. De organisatie is gehuisvest in Amsterdam en Tilburg en bestaat uit 25 gekwalificeerde digital marketeers met elk hun eigen specialisme.

Thomas-Pelkmans-101
"Wat PauwR voor mij een echte Great Place to Work maakt is de combinatie tussen sfeer en kwaliteit. Ja we hebben een familiaire sfeer waar collega's ook vrienden zijn. Maar tegelijkertijd ligt de lat hoog. We willen ons allemaal doorontwikkelen en het beste resultaat nastreven. In allebei deze punten ondersteunt PauwR ons optimaal!"
 
Thomas Pelkmans
Senior Digital Marketeer
99%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
98%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
98%
Medewerkers voelen zich een team of familie, onder andere door het vieren van speciale gelegenheden
98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
PauwR-Great-Place-to-Work-3
PauwR-GPTW1

Great Place to Work over

Energiek, jong en een no-nonsense mentaliteit. Herken jij jezelf hierin en heb je affiniteit met de digitale marketingbranche? Dikke kans dat je dan bij PauwR aan het goede adres bent. Bij PauwR zijn ze ervan overtuigd dat medewerkers de ruimte geven zich te ontwikkelen dé weg is naar succes. Niet voor niets mogen medewerkers maar liefst 25% van hun tijd in hun eigen ontwikkeling steken, wat zeker in deze branche als zeer bijzonder mag worden beschouwd! Ook lopen medewerkers van PauwR allemaal een dag stage bij een van hun klanten, waarbij de dag volledig in het teken van de klant staat. Op het gebied van mentale- en fysieke gezondheid hebben ze bij PauwR ook veel geregeld, waaronder de wekelijkse PauwR Fitness 2.0 waarbij niet alleen de conditie, maar ook de onderlinge banden van collega's worden gesterkt.

Mede-oprichter Pieter Voogt deelt in dit artikel wat deze erkenning voor hem en PauwR betekent. 

Lees meer
Pieter-Voogt-252
"Trots, plezier en vertrouwen. Hoe geweldig is het als die elementen aanwezig zijn in je organisatie. En dan blijkt uit onderzoek ook nog eens dat die zelfs in die mate aanwezig zijn, dat dat goed is voor een uitverkiezing tot Great Place to Work. Sinds onze eerste deelname aan Great Place to Work (en eigenlijk daarvoor al) werken we met z'n allen niet alleen IN het bedrijf, maar ook AAN het bedrijf. En de energie die dat met zich meebrengt zorgt voor ons allemaal voor net dat stukje extra ... tja ... PauwR."
 
Pieter Voogt
Managing Director

Werken bij

Wil je weten hoe nieuwe medewerkers welkom worden geheten in de organisatie? In dit document delen zij de stappen. 

Ben je benieuwd naar de vacatures bij PauwR? Ga naar hun vacaturepagina. 

Lonneke-Tebbe-394
 
Contactpersoon
Lonneke Tebbe
Vibe Manager

Media

PauwR Culture Audit 2018 19
(pdf | 6.5 MB)