Solid Professionals » Great Place to Work Nederland

Solid Professionals

Branche
Advies/Consultancy
Locatie:
Utrecht
Opgericht in
2007
Aantal medewerkers
121
             
Over deze organisatie
Solid Professionals is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Deze groei is mogelijk doordat we altijd werken vanuit vertrouwen en de overtuiging ‘Eerlijk is het leukst’. Vanuit een vertrouwensbasis willen we een topwerkgever zijn voor onze mensen én een duurzame partner voor onze klanten. We richten onze aandacht daarom continu op persoonlijke groei van onze medewerkers en onze toegevoegde waarde voor klanten, want van werkt moet je tenslotte blij worden! Solid Professionals wil meer vertrouwen brengen in de financiële sector, door mensen – klanten en professionals – op een eerlijke manier een stap vooruit te helpen. Vooruit te helpen met onze kennis & capaciteit op het gebied van Finance & Risk. Via onze unieke combinatie van betrokken en specialistisch advies, interim dienstverlening én ons unieke Young Professional Programma.

"Solid Professionals was alles waar ik na mijn carrièreswitch naar op zoek was. Er is veel aandacht voor alle medewerkers, er heerst een huiselijke, betrokken en persoonlijke sfeer, er is veel ruimte voor eigen inbreng en daarnaast zijn we heel goed in het vieren van successen.”
Inge Brouwer
Recruitment Consultant
98 %
Mensen vieren hier speciale gelegenheden

97 %
Management toont oprechte interesse in mij als persoon, niet alleen als medewerker

97 %
Management stelt vertrouwen en biedt ruimte

97 %
Dit is een leuke plek om te werken

Great Place to Work over

Solid Professionals is een hardwerkende club jonge mensen in de interim-dienstverlening. Deze organisatie steekt veel tijd, middelen en energie in de persoonlijk ontwikkeling van haar medewerkers middels diverse trainingen en coaching. Zit je daarnaast boordevol ideeën en suggesties, en ben je niet bang om feedback te geven en ontvangen, dan kun je bij Solid Professionals je geluk op! Ondanks het feit dat veel van de medewerkers gedetacheerd zijn, weet Solid Professionals hen op de juiste manier te betrekken door het voorzien van de nodige informatie en een breed scala aan sociale activiteiten. Van borrels tot een jaarlijks weekend weg met het bedrijf!

Interessante artikelen:

Werken bij

We vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich snel thuis en op hun gemak voelen. Daarom zorgen we voor een uitgebreid introductieprogramma. Wanneer je start bij Solid Professionals word je verwelkomd door je manager en wordt het persoonlijke introductieprogramma samen doorgenomen. Ook word je aan iedereen voorgesteld en door het pand rondgeleid, krijg je uitleg over o.a. het jaarplan met het jaarthema, het organogram en het 5-jaren plan. Op deze manier geven we een goed beeld van de organisatie. De nieuwe medewerker gaat ook kennismaken met de collega’s; uit elk onderdeel van de organisatie worden mensen gevraagd tijdens een koffie afspraak wat over zichzelf en hun werkzaamheden te vertellen. Nadruk ligt op het persoonlijke aspect en elkaar beter leren kennen, wat goed past binnen onze cultuur. Natuurlijk heb je ook een gesprek met iemand van HR/operations die veelal praktische zaken uitlegt zoals uren schrijven, declareren, het regelen van een laptop en welke systemen/programma’s wij binnen Solid Professionals gebruiken.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Solid Professionals? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contactpersoon
Anouk Benders
Recruitment Consultant

E-Mail: anoukbenders@solidprofessionals.nl

Follow Solid Professionals

Media

Culture Audit Solid Professionals
(pdf | 21 MB)
020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC