Lightweight Containers » Great Place to Work Nederland

Lightweight Containers

Branche
Productie
Locatie:
Den Helder, Engeland & Spanje
Opgericht in
2006
Aantal medewerkers
100
             
Over deze organisatie
Lightweight Containers is sinds 2006 de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. Hieruit is een complete familie eenmalige fusten ontwikkeld, die zich in de markt onderscheiden door kwaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Iedereen in de keten van het KeyKeg-systeem profiteert van de uitvinding: zowel producenten, distributeurs, horeca én consumenten. Met de hoofdkantoren in Den Helder en Chigao, heeft de organisatie productielijnen in Nederland, Duitsland en de USA, met nog een vierde lijn in Engeland in aanbouw.

Great Place to Work over

Een sprankelende organisatie, dat is wat Lightweight Containers is. Dit van origine familiebedrijf heeft een innovatieve ondernemerscultuur, waar geen managers aanwezig zijn, maar coaches. Als je ervan houdt om een goede discussie te voeren met je collega's, dan zit je hier helemaal goed. Met veel passie en trots op de producten werkt Lightweight Containers aan hun gezamenlijke ideologie om de wereld minder te beschadigen middels onder andere recyclebare biervaten. Als werkgever biedt Lightweight Containers haar medewerkers erkenning voor hun harde werken. En als dat werk dan ook nog eens in lijn ligt met de ambities van de organisatie, maak je als medewerker kans op de Kernwaarde-Award! Ook het vieren van successen zit sterk in de organisatiecultuur geweven.

Lightweight Containers is in 2018 uitgeroepen tot het Vitaalste bedrijf in Nederland en ondernemer van het jaar van de provincie Noord-Holland in de categorie MKB midden. 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Lightweight Containers? Ga naar hun vacaturepagina. 

Follow Lightweight Containers

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC