Vermilion Energy » Great Place to Work Nederland

Vermilion Energy

Branche
Energie
Locatie:
Harlingen
Opgericht in
1994
Aantal medewerkers
83
             
Over deze organisatie
Vermilion Energy exploreert, ontwikkelt en produceert aardgasvelden op een duurzame en milieutechnisch verantwoorde en veilige manier. Vermilion Energy Netherlands is een relatief jong bedrijf. In 2004 opende zij haar deuren in Harlingen als dochter onderneming Vermilion Energy Inc. En heeft nu vestigingen in Garijp, Waalwijk en Amsterdam, waar zich ook het Europese Hoofdkantoor bevindt. Het hoofdkantoor van de multinational bevindt zich in Calgary in Canada. Vermilion Energy Netherlands is de tweede grootste onshore gasproducent in Nederland.

Great Place to Work over

Met haar sterke Vermilion Way bedrijfscultuur, bestaande uit de Canadese manier van werken in combinatie met de Nederlandse karaktereigenschappen, weet Vermilion het beste uit twee werelden in haar organisatiecultuur te combineren. Medewerkers van Vermilion ervaren veel verantwoordelijkheid en erkenning voor hun bijdrage aan de organisatie. Ook wat betreft werk-privébalans zorgt Vermillion goed voor haar harde werkers. Als je bij deze club aan de slag gaat, kun je erop rekenen dat er voldoende aandacht wordt besteed aan jouw fysieke- en mentale gesteldheid middels onder meer het genereuze Wellness benefit budget en de mogelijkheid om de specialistische coaches van Resilians in te zetten. Ook vindt Vermillion het als werkgever vanzelfsprekend dat je genoeg tijd overhoudt voor de dingen die ertoe doen op privégebied.

"Onze cultuur geeft medewerkers de mogelijkheid om verantwoordelijke beslissingen te nemen vanuit eigenaarschap, op basis van vertrouwen en respect naar elkaar én naar de omgeving waarin we opereren, met de veiligheid voorop voor mens, omgeving en milieu. Wij geloven, dat wanneer we deze principes toepassen, excellente resultaten het gevolg zijn. Deze bedrijfscultuur wordt steeds sterker binnen ons bedrijf en daarom zijn wij in mijn visie een Great Place to Work. Ik ben blij te zien, dat de groei in vrijheid en verantwoordelijkheid voor medewerkers hierdoor wordt vergroot en grensverleggend werkt om hun prestaties te optimaliseren. Het is voor mij van essentieel belang dat iedereen aan het einde van de dag net zo gelukkig en gezond vertrekt, als toen ze binnen kwamen. We streven naar een veilige en open werkomgeving, omdat dat de beste plek is voor onze gedreven en betrokken medewerkers."
Sven Tummers
Managing Director

Werken bij

Wanneer je bij ons begint, starten we met een interactieve dag met HR, met veel informatie, een “cookie & coffee” moment om kennis te maken met de nieuwe collega’s, een lunch met de afdeling en uiteraard moeten we de verplichte documenten invullen om je in de loonadministratie te krijgen (niet geheel onbelangrijk). In de eerste weken heb je veel contact met je leidinggevende en collega’s om in te werken, maar Vermilion is een ‘high performing company’, dus je zult al heel snel zelfstandig aan de slag gaan. HR zal je nog een aantal malen uitnodigen voor additionele training en ten slotte na 60 dagen sluiten we het onboarding proces af met een enquête.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Vermilion? Ga naar hun vacaturepagina. 

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC