Flag

SoftwareONE (voorheen Comparex)

Branche

IT

Locatie
Amsterdam
Aantal medewerkers

260

Website

softwareone.nl

Softwareone-Logo
SoftwareOne-Best-Workplace-1

Over deze organisatie

SoftwareONE Nederland is een organisatie ontstaan twee jaar geleden na de overname van COMPAREX door SoftwareONE. Wij zitten in een verandering van advies organisatie op software en Cloud oplossing naar een Managed Services organisatie. We groeien, ondanks COVID-19, nog steeds hard door de toenemende vraag aan technologie.

Mascha-Tjokrodikromo-SoftwareONE-Great-Place-To-Work-Certified

‘De sfeervolle cultuur, ondernemerschap en om in deze snelle, veranderende én dynamische wereld met onze klanten aan de frontlinie van IT te staan, maken mijn werkplek bij Software One compleet. Vrijheid en verantwoordelijkheid om kansen te krijgen of te creëren, it’s up to me!’

Mascha Tjokrodikromo
Internal Accountmanager Midmarket
89%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
88%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
87%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
79%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
Screenshot-2021-03-24-at-14.36.39

Great Place to Work over

SoftwareONE is getoetst op de Great Place To Work criteria . Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is SoftwareONE gecertificeerd.

De medewerkers scoren SoftwareONE het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ 92%.

Michel-van-Teijlingen

'SoftwareONE Nederland is een Great Place to Work omdat we de medewerker centraal stellen in alles wat we doen: People First. 90% van ons management team zijn collega's die zijn meegegroeid met het bedrijf. Ons bedrijf veranderd en deze dynamiek biedt veel kansen voor onze collega's. Work Hard Play Hard is ons op het lijf is geschreven.'

Michel van Teijlingen
General Manager

Werken bij

Op de eerste werkdag bij SoftwareONE verwelkomen we je op ons kantoor in Amsterdam. Er staat een mooie welkomsbox voor je klaar, inclusief laptop, mobiel, en allerlei lekkernijen en cadeautjes. We starten de dag met alle nieuwe collega’s en hun managers. Zo leer je alvast een aantal mensen kennen. De eerste dag staat in het teken van technologie, een rondleiding en jouw inwerkprogramma. De eerste weken doe je een aantal (verplichte) trainingen die bij jouw rol horen, je maakt kennis met collega’s en je wordt intensief begeleidt door jouw buddy.

Je zult al snel merken dat er weinig hiërarchie is, en iedereen makkelijk benaderbaar en behulpzaam is. In de eerste maand maak je kennis met veel collega’s en het leiderschapsteam. De collega’s in jouw team nemen je mee op sleeptouw en je wordt ingewerkt door mee te lopen en zelf te doen. Ieder team heeft een regelmatige teammeeting en je plant ook je 1:1’s met je manager, zodat er een vast contactmoment is om al je vragen te stellen.

Gezelligheid speelt een grote rol binnen onze organisatie en we zijn heel goed in het vieren van successen, dus de eerste borrel en feestjes (al dan niet op afstand ivm Corona) zullen snel gevierd worden. Ook worden er door het Fun & Culture team leuke evenementen georganiseerd en denken zij mee met het leiderschapsteam hoe we SoftwareONE Nederland een nog leukere werkplek kunnen maken.

Naast de inhoud van het werk vinden we jouw welzijn en ontwikkeling ook heel belangrijk, dus in de eerste maanden dat je bent gestart vragen we je om je vakantiedagen te plannen én je Personal Development Plan vorm te geven samen met je manager; We vinden het belangrijk dat je af en toe rust neemt (work hard, play hard) en dat je ook tijd neemt om te reflecteren op jouw volgende stap en persoonlijke en professionele groei.

Bekijk de vacatures.

Contactpersoon
Bo van 't Schip
HR
Tel: 06-58990425
E-Mail: bo.schip@softwareone.com

Media