Talent&Pro » Great Place to Work Nederland

Talent&Pro

Branche
Detacheringsbureau in de financiële dienstverlening
Locatie:
Utrecht
Opgericht in
1999
Aantal medewerkers
876
             
Over deze organisatie
Talent&Pro richt zich op detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Denk aan het bank- en verzekeringswezen, de actuariële markt en de pensioen & levenmarkt. Binnen deze sectoren werken ruim 900 interim-specialisten in functies variërend van operationeel tot strategisch. De hoogopgeleide medewerkers van Talent&Pro werken dagelijks aan een efficiënte bedrijfsvoering en werkprocessen voor hun klanten, en daarmee aan de resultaten van deze financiële dienstverleners. Talent&Pro is gehuisvest in Utrecht.

“De sfeer bij Talent&Pro vind ik echt top. Het is altijd leuk om collega’s uit het traineeship weer te zien en zowel de inhoudelijke avonden als de gezellige uitjes zijn voor mij van toegevoegde waarde.”
Joline Trompenaars
Trainee Pensioen & Leven
92 %
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken

90 %
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers

88 %
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar

82 %
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering

Great Place to Work over

Ga je aan de slag bij detacheerder Talent&Pro, dan krijg je gelijk een vliegende start middels het tiendaagse introductieprogramma. Je komt meteen terecht in een warm bad. Ontwikkeling van jong talent staat centraal. Onderscheidend hierbij is dat elke medewerker binnen de organisatie een eigen People Manager heeft. Hun rol is om te helpen jouw groei op zowel persoonlijk als professioneel gebied mogelijk te maken. Ze zorgen ook voor de blijvende verbinding met Talent&Pro. De medewerkers geven hier veel positieve feedback over. Talent&Pro is ook een club waarin energie, vieren en collegialiteit heel hoog in het vaandel staat, ondanks dat alle medewerkers ergens anders werken. Je zal hier ook niets te kort komen als het gaat om een feestje!

Werken bij

Een nieuwe baan is altijd spannend, vooral voor de starters die bij Talent&Pro aan hun eerste baan beginnen. Daarom willen wij dat onze nieuwe collega’s een goede start maken. Dat begint ‘inhouse’, waar ze ons 100 dagen Onboardingprogramma doorlopen. De eerste acht dagen vinden achter elkaar plaats bij ons op kantoor en bestaat uit een kennismaking, Wft-Basis training én examen, bootcamp, DISC training, het maken van een filmpje, training Effectief Communiceren en pannenkoeken bakken voor het hele kantoor. Daarna spreiden de trainees voorzichtig hun vleugels, maar zorgen we regelmatig voor terugkommomenten. Na 100 dagen kunnen we met trots zeggen dat onze nieuwe collega’s echt ‘onboard’ zijn.

Het Onboardingprogramma is vol met plezier en gericht op de beginstappen in de ontwikkeling van onze starters. We vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s onze cultuur goed leren kennen, zich onderdeel gaan voelen en ambassadeur worden van Talent&Pro.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Talent&Pro? Ga naar hun vacaturepagina. 

 

Contactpersoon
Sharlaine Roeters
Corporate Recruiter

Tel: 06 46 97 08 73
E-Mail: sharlaine.roeters@talent-pro.com

Follow Talent&Pro

Media

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC