Actief Werkt! Uitzendbureau BV » Great Place to Work Nederland

Actief Werkt! Uitzendbureau BV

Branche
Uitzendbureau
Locatie:
Breda
Opgericht in
1995
Aantal medewerkers
334
             
Over deze organisatie
"Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie". Dat zijn de woorden van uitzendbureau Actief Werkt! En met meer dan twintig jaar ervaring met personeel in de segmenten logistiek, productie, services, transport, office en schoonmaak, en maar liefst 49 Nederlandse vestigingen kan Actief Werkt! dan ook een grote impact maken. Om dit te faciliteren, werkt de organisatie zoveel mogelijk online en mobiel. Van origine is Actief Werkt! een dochterbedrijf van Actief Holding, een internationaal opererend Belgisch familiebedrijf.

'Bij Actief Werkt! mag je jezelf zijn. Iedere dag weer. Sterker nog, we verwachten dit van je. En waar komt talent en werkplezier nu beter samen dan op een werkvloer waar je mag zijn wie je bent? Waar je het verschil mag maken, omdat je anders denkt. Of keihard mee kunt werken omdat je compleet tevreden bent in je functie. Wij kennen geen betere of andere manier om talent aan te trekken en te behouden dan door simpelweg te zijn wie wij zijn. Met een flinke dosis commercie en ondernemerschap in het DNA. Maar ook met aandacht voor elkaar en onze ambities. Je doet het bij Actief Werkt!'
Kelly Keizer
Talent Acquisitie Manager

Great Place to Work over

Houd jij van aanpakken? Geniet je ervan om mensen op de juiste plek aan het werk te zetten? Dan is werken voor uitzendbureau Actief Werkt! wellicht iets voor jou. Als werkgever heeft Actief Werkt! veel over voor haar medewerkers ofwel Actievelingen. Er wordt niet alleen goed zorg gedragen voor de vaste crew, maar ook voor de uitzendkrachten, de ‘’flexcollega’s’’. Als je werkt voor deze sterk groeiende organisatie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid aangereikt om je werk uit te voeren zoals je dat zelf het liefste doet. Ook wordt ondernemerschap sterk gestimuleerd. Om tegelijkertijd te zorgen dat Actievelingen ook aan hun rust komen, heeft de organisatie verschillende zaken geregeld om een werk-privé balans goed mogelijk te maken. Van 'Slimmer Werken' trainingen tot samen sporten, Actief Werkt! heeft voor ieder wat wils.

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Actief Werkt! Uitzendbureau? Ga naar hun vacaturepagina. 

Follow Actief Werkt! Uitzendbureau BV

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC