JINC » Great Place to Work Nederland

JINC

Branche
Non-profit
Locatie:
Amsterdam
Opgericht in
2003
Aantal medewerkers
100
             
Over deze organisatie
Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijden we voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 55.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien – in de regio’s Amsterdam, Brabant, Den Haag, Flevoland, Kennemerland, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limbrug. JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 450 partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en professionele expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring. Iedereen groeit met JINC.

Great Place to Work over

JINC is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. De stelling ‘De mensen hier geven om elkaar’ scoort 100%. Daarnaast is er een hoge mate van een trotsgevoel dat blijkt onder andere door de hoge score op de stellingen ‘Mijn werk heeft betekenis, het is niet zomaar een baan’ en ‘Onze bijdrage aan de maatschappij geeft mij een goed gevoel’. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort JINC het hoogst op de thema’s Delen - bijdragen aan de maatschappij (wat ook hoog scoort onder de medewerkers) en Inspireren. Op basis van de criteria waarmee het werkgeversbeleid wordt geëvalueerd scoren zij het hoogst op toegankelijkheid ofwel dat het initiatieven en programma’s voor iedereen toegankelijk is. 

Naar aanleiding van hun certificering deelde JINC hun gouden tip aan Management Team: laat werknemers een creatieve bijdrage aan de hele organisatie leveren

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij JINC? Ga naar hun vacaturepagina

Follow JINC

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC