Robin Radar Systems » Great Place to Work Nederland

Robin Radar Systems

Branche
IT
Locatie:
Den Haag
Opgericht in
2010
Aantal medewerkers
29
             
Over deze organisatie
The Netherlands based Robin Radar Systems is technology leader in radar systems for tracking and classification of small targets. They do that by combining affordable sensors with smart software. Their mission is to provide actionable information that increases safety.

Great Place to Work over

Robin Radar Systems is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

De medewerkers scoren het hoogst op een eerlijke werkomgeving, met name op een eerlijke behandeling ongeacht persoonskenmerken. Ook is er een groot gevoel van trots met een 100% score op de stelling ‘Ik ben er trots op anderen te vertellen waar ik werk’.

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Robin Radar Systems het hoogst op de thema’s Spreken (transparante communicatie) en Zorgen (het vinden van een goede werk-privé balans).  Op basis van de criteria waarmee het werkgeversbeleid wordt geëvalueerd scoren zij het hoogst op toegankelijkheid ofwel dat het initiatieven en programma’s voor iedereen toegankelijk is. 

Naar aanleiding van hun certificering deelde Robin Radar Systems hun gouden tip aan Management Team: koester de open blik van nieuwe medewerkers.

 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Robin Radar Systems? Ga naar hun vacaturepagina. 

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC