Daimler Financial Services » Great Place to Work Nederland

Daimler Financial Services

Branche
Financiële dienstverlening & verzekeringen
Locatie:
Utrecht
Opgericht in
1990
Aantal medewerkers
158
             
Over deze organisatie
Mobiliteit, dat is het kernwoord voor Mercedes-Benz Financial Services. Deze leidende financiële dienstverlener maakt leasen, financiering en verzekeren mogelijk onder één dak. Mercedes-Benz Financial Services maakt onderdeel uit van Daimler Financial Services, één van de grootste autoconcerns wereldwijd. In Nederland is de organisatie gevestigd in Utrecht en Oosterhout. Zowel zakelijke - als particuliere klanten kunnen gebruik maken van het brede assortiment in lease-, financiering- en verzekeringsproducten, voor zowel personenauto's als bedrijfsauto's en voor alle merken en markten.

Great Place to Work over

Daimler Financial Services is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

De medewerkers scoren het hoogst op de geloofwaardigheid van het leiderschap. Onder andere de stelling ‘Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen’ scoort 90%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Daimler Financial Serivces het hoogst op de thema’s Werven en Verwelkomen van nieuwe medewerkers. 

 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Daimler Financial Services? Ga naar hun vacaturepagina. 

Follow Daimler Financial Services

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC