Cisco » Great Place to Work Nederland

Cisco

Branche
IT
Locatie:
Amsterdam
Opgericht in
1984
Aantal medewerkers
400
             
Over deze organisatie
Cisco is een wereldspeler op het gebied van IT en netwerken. De organisatie helpt bedrijven van iedere grootte transformeren in de manieren waarop zij hun mensen kunnen laten verbinden, communiceren en samenwerken. Cisco ontwikkelt, produceert en verkoopt networking hardware, telecommunicatie apparatuur en andere hoogstaande technologische diensten en producten. Haar specialiteiten zijn onder meer Internet of Things, domeinbeveiliging en energiemanagement. Cisco is gevestigd in Noord-Amerika, Afrika, Europa, het Midden-Oosten, Midden-Azië en Azië-Pacific, met haar hoofdkantoor in California.

Great Place to Work over

Cisco is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Cisco gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het gevoel van trots en de onderlinge verbondenheid. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ 97%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Cisco het hoogst op de thema’s Zorgen en Delen - Bijdragen aan de maatschappij. 

 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Cisco? Ga naar hun vacaturepagina. 

Follow Cisco

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC