Onze partners » Great Place to Work Nederland

Partner in organisatieontwikkeling


Een van de belangrijkste thema's voor Great Place to Work is ontwikkeling. Dit betekent organisaties helpen in hun ontwikkeling naar een meer mensgerichte cultuur op basis van workshops, trainingen en advies. Én het betekent om organisaties te inspireren en kennis te delen op thema's die spelen rondom goed werkgeverschap. Hiervoor werken wij samen met (media)partners. Voor de lijst van Best Workplaces werken wij vanaf 2018 samen met Management Team, CHRO en PW. Lees op deze pagina over deze organisaties en waarom zij passen bij ons gedachtegoed. Daarnaast werken wij ook met andere organisaties samen om samen te zorgen voor de ontwikkeling van goed werkgeverschap in Nederland. 

MT

Betere leiders maken een betere wereld


Wij geloven dat sterke bedrijven de motor vormen van een gezonde samenleving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen, solidair kunnen zijn met elkaar. Goede ondernemers en leiders maken het bedrijfsleven beter. Ze maken het verschil: geven richting, brengen samenhang aan en zorgen voor continuïteit en bedrijfsgroei. Bedrijven maken een economie en een florerende economie schept kansen voor mensen om zich persoonlijk en zakelijk te ontplooien. Een florerende economie faciliteert tevens goede publieke voorzieningen zoals onderwijs, gezondheidszorg en infrastructuur. Goede leiders maken dus het bedrijfsleven én de wereld beter.

In onze samenwerking met MT zijn de volgende publicaties verschenen:

CHRO

De CHRO Community is de toonaangevende community in Nederland voor HR-directeuren van de top 500 organisaties. Middels de CHRO-bijeenkomsten, het CHRO Magazine en online platform biedt de CHRO Community kennis, netwerk en inspiratie. De CHRO Community staat voor exclusiviteit en kwaliteit waarbij het juiste niveau bij elkaar komt.

 

PW.

PW. staat voor betrouwbare, actuele informatie en inspiratie voor HR-professionals. Middels vakbladen, nieuwsbrieven, whitepapers, webinars, boeken, opleidingen en congressen kunnen HR-professionals zich laten inspireren en op de hoogte blijven van alle aspecten van het HR-vak. PW. draagt daarmee bij aan een krachtige HR-functie die als serieuze gesprekspartner wordt gezien binnen de organisatie.

HR-Communicatie

Bij het informeren, motiveren en verbinden van medewerkers is de samenwerking tussen HR en Communicatie essentieel. Daarom brengt HR-Communicatie.nl professionals werkzaam in deze vakgebieden dichter bij elkaar. HR & Communicatie is een platform voor professionele ontwikkeling, een netwerk om ervaringen uit te wisselen en een community om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Heb je interesse om samen te werken, een spreker/trainer nodig op een event of gezamenlijke content te creëren?

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC