Respons app en online portal » Great Place to Work Nederland
Respons app & Online Portal

Medewerkersonderzoek

Het medewerkersonderzoek (de Trust Index) meet de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen een organisatie. Uit empirisch onderzoek onder duizenden medewerkers en managers, werkend bij allerlei soorten organisaties, is gebleken dat onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier bepalend zijn voor langdurig organisatiesucces. In het Great Place to Work-traject krijgt jullie organisatie persoonlijke begeleiding door een vaste consultant en projectmanager. In dit artikel beschrijven wij het gebruik van onze online portal en de respons app. Beide features helpen in het draagvlak en de opvolging van het medewerkersonderzoek.

Online portal

De portal van Great Place to Work, genaamd Customer Center, is het beveiligd, online platform speciaal voor Great Place to Work gemaakt. Op deze portal zijn alle documenten van het onderzoek te vinden, staat de actuele respons en worden de rapportages geüpload, zodra deze beschikbaar zijn. Alle informatie en documenten die wij tussen Great Place to Work en jullie organisatie delen gaat via de online portal. Het is mogelijk om meerdere mensen toegang te geven aan de portal. Wat zijn de voordelen voor de contactperson(en)?

  • Tool om toegang te krijgen tot alle relevante documenten met betrekking tot het onderzoek.
  • 24/7 inzicht in de respons op alle niveaus van de organisatie (ook beschikbaar via de Respons App) en de mogelijkheid informatie te delen via verschillende kanalen.
  • Snelle toegang tot de resultaten (PDF, Word & Excel) op alle niveaus van de organisatie en de mogelijkheid deze te delen via verschillende kanalen.
  • Jullie documenten voor het onderzoek ontvangen wij graag via de portal, zodat wij alle informatie op een centrale en veilige plaats bij elkaar hebben.

Manager inzicht in eigen respons en rapportage

Naast dat contactpersonen inzicht hebben in alle respons en alle rapportages, kunnen wij managers (of welke benaming er ook is in jullie organisatie) toegang geven tot de respons van hun eigen business unit, afdeling of team. Op deze manier kun je de verantwoordelijkheid tijdens en na het onderzoek laag in de organisatie leggen en het biedt managers de mogelijkheid om zelf direct aan de slag te gaan met de resultaten. Het is mogelijk om op verschillende niveaus toegang te geven en de timing te bepalen wanneer managers inzicht krijgen in de rapportages. Het is geen verplichting, maar een toevoeging om de beleving rondom het onderzoek te vergroten.

Respons app

Naast inzicht in de respons via de online portal is er ook een speciale Great Place to Work-app waarmee je, als je een account hebt op de online portal, 24/7 toegang hebt tot de respons op je mobiele telefoon. Dit is tevens mogelijk voor managers.

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC