Whitepaper 'Goed werkgeverschap' » Great Place to Work Nederland

Whitepaper

Goed Werkgeverschap

Whitepaper goed werkgeverschap

Dat organisaties enkel goede werkgevers zijn door hun mooie arbeidsvoorwaarden en extraatjes (zoals een pingpongtafel) is een misvatting. Extra's zijn leuk, maar geen garantie voor goed werkgeverschap. Vanuit de visie van Great Place to Work draait goed werkgeverschap om de onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier.  Deze focus op vertrouwen en het handelen naar het zijn van een organisatie die bestaat uit mensen, in plaats van cijfers, heeft positieve gevolgen die leiden tot betere bedrijfsresultaten.

Er bestaat is niet 1 succesformule voor de ideale werkgever. Iedere organisatie is anders, opgebouwd uit een bepaalde visie, waarden en gedrag. Niet iedere werkgever zal bij ieder persoon passen en vice versa. Het succes zit in het vinden van de juiste match tussen waar je als organisatie voor staat en dat mensen met vertrouwen, trots en plezier naar werk gaan. In deze whitepaper delen wij een leidraad om jouw organisatie te ontwikkelen naar goed werkgeverschap:

  • Model voor goed werkgeverschap vanuit medewerkers en vanuit de organisatie
  • Resultaten goed werkgeverschap
  • 5 factoren om je werkgeversbeleid te versterken
  • Stappenplan om jouw organisatie te ontwikkelen naar goed werkgeverschap 
  • De 4 succesfactoren

 

 

 


Wie zijn de Best Workplaces van 2018? Welke organisaties staan op nummer 1 in de verschillende categorieën? En welke branches zijn het sterkst vertegenwoordigd? Ontdek het in de 
Special Best Workplaces 2018. 


Regelmatig publiceren wij nieuwe whitepapers & blogs over verschillende thema's. Ontdek onder andere de whitepaper 
De rol van leiderschap in employee experience en de blog Onboarding: 10 inspirerende Best Practices


Wil je toetsen waar jouw organisatie staat op het gebied van goed werkgeverschap of hoe jullie bepaalde uitdagingen kunnen aanpakken? Plan dan een vrijblijvend 15 minuten gesprek in. 

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC