Best People Practices gids 2019 » Great Place to Work Nederland

Best People Practices gids 2019
illus book open 2

Wat maakt een organisatie een Great Place to Work? Hoe creëer je een succesvolle organisatiecultuur? En wat zijn concrete voorbeelden wat goede werkgevers doen op het gebied van bijvoorbeeld werving, beloning en communicatie?

Extra’s als een pingpongtafel zijn leuk, maar geen garantie voor goed werkgeverschap. Sommige organisaties lijken van buitenaf een goede werkgever die alles biedt, zoals een goed salaris en mooi gebouw, maar waar eigenlijk de interne organisatiecultuur niet op orde is. Onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier zijn bepalend of een organisatie een Great Place to Work is. 

Het beleid en initiatieven binnen een organisatie hebben directe invloed op de beleving van medewerkers, hoe mensen samenwerken en de mate waarin organisatiedoelstellingen worden behaald. De negen thema’s van de Culture Audit helpen organisaties om hun organisatiecultuur expliciet te maken. Een succesvolle organisatie kent zijn eigen DNA en visie en nog belangrijker, medewerkers weten dit te vertalen naar hun dagelijkse werk. 

Op basis van het werkgeversbeleid van de 36 Best Workplaces van 2019 is een selectie gemaakt van 42 inspirerende voorbeelden op de negen thema’s. De gids biedt een unieke bron van inspiratie om zelf met deze thema’s aan de slag te gaan. Aan het eind van de gids vind je enkele handvatten om deze inspiratie toe te passen binnen jullie eigen organisatie 

Wat staat er in de gids?

  • Hoe bouw je succesvol werkgeversbeleid?
  • De 36 Best Workplaces van Nederland 2018
  • De negen beleidsterreinen van de Culture Audit
  • De Special Award winnaars (Tony’s Chocolonely, PauwR Digital Marketing en Amgen)
  • 42 Best Practices
  • 5 tips om aan de slag te gaan met jullie eigen werkgeversbeleid  

 

Vul hieronder je gegevens in om de gids te downloaden

Organisatie

Aanvraag


Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe publicaties en meld mij aan voor de nieuwsbrief:

Ja, ik heb interesse in een telefonisch 15 minuten adviesgesprek (vrijblijvend):

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC