Flag

Best People Practices gids 2019

Wat maakt een organisatie een Great Place to Work? Hoe creëer je een succesvolle organisatiecultuur? En wat zijn concrete voorbeelden wat goede werkgevers doen op het gebied van bijvoorbeeld werving, beloning en communicatie?

Het beleid en initiatieven binnen een organisatie hebben directe invloed op de beleving van medewerkers, hoe mensen samenwerken en de mate waarin organisatiedoelstellingen worden behaald. De negen thema’s van de Culture Audit helpen organisaties om hun organisatiecultuur expliciet te maken. Een succesvolle organisatie kent zijn eigen DNA en visie en nog belangrijker, medewerkers weten dit te vertalen naar hun dagelijkse werk. 

Op basis van het werkgeversbeleid van de 36 Best Workplaces van 2019 is een selectie gemaakt van 42 inspirerende voorbeelden op de negen thema’s. De gids biedt een unieke bron van inspiratie om zelf met deze thema’s aan de slag te gaan. Aan het eind van de gids vind je enkele handvatten om deze inspiratie toe te passen binnen jullie eigen organisatie 

Comments