Interactieve sessie op het Happy People Better Business event 2019 » Great Place to Work Nederland

Happy People Better Business event

Interactieve sessie ‘De subtiele kunst van het bouwen aan vertrouwen’

Schermafbeelding 2018 12 16 om 16.23.27 768x256

Great Place to Work ontdekte al ruim 30 jaar geleden dat vertrouwen de meest onderscheidende factor op de werkplek is. Organisaties die een organisatiecultuur vol vertrouwen hebben, overtreffen duidelijk hun concurrenten. Zij presteren beter op productiviteit, innovatie en samenwerking, en zijn in staat om individueel werkgeluk te vergroten.

Het belang van vertrouwen op de werkplek is veelvuldig aangetoond, maar wat betekent dit voor jouw organisatie en jouw eigen handelen? Vertrouwen blijkt voor managers vaak een ongrijpbaar en moeilijk toepasbaar begrip. In deze interactieve sessie delen we onze visie op vertrouwen en laten we zien hoe en waarop vertrouwen is gebouwd. Daarnaast gaan we met voorbeelden aan de slag waarmee we praktische handvatten bieden om vertrouwen binnen jouw eigen organisatie te vergoten. De sessie zal worden begeleid door Marieke Hoogenberg en Willemijn van Mourik, beiden werkzaam binnen Great Place to Work!

Happy People Better Business event

Het Happy People – Better Business event is al jaren het grootste event op het gebied van werkgeluk. Tijdens het event op woensdag 20 maart zijn er verschillende sprekers en is er de mogelijkheid om verschillende sessies bij te wonen (onder andere van Experius, Lean Consultancy Group, Tony's Chocolonely en Hutten). 

  • Datum: woensdag 20 maart 
  • Locatie: Parktheater in Eindhoven
  • Tijd: 09.00 uur tot 17.00  uur
020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC