Corporate Wellbeing: nu en in de toekomst » Great Place to Work Nederland

Inspiratiesessie

Corporate Wellbeing: nu en in de toekomst

Van idee en visie naar projecten met impact

Macaw Great Place to Work Certified 1

 

Op donderdag 27 juni 2019 organiseren Macaw (Ronald van Es), Talent&Pro (Seda Westerbeek), Marc Hoogers (programmamanager vitaliteit) en Great Place to Work (Nikki Suikers) samen een inspiratiesessie over het thema vitaliteit / corporate wellbeing. Tijdens deze middag wordt stil gestaan bij vraagstukken als:

  • Wat houdt het thema vitaliteit eigenlijk in?
  • Hoe kan vitaliteit bijdragen aan een succesvolle organisatie?
  • Wat zijn de kansen en uitdagingen op dit gebied anno 2019? 

Talent&Pro en Macaw zullen hun business case toelichten. 

Op deze pagina vind je meer informatie over de sprekers, praktische informatie en kun je tickets kopen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via NL_Info@greatplacetowork.com of 020 260 06 94. 

Sprekers

Tijdens de inspiratiesessie spreken de volgende personen:

  • Ronald van Es, CFO bij Macaw en in 2017 genomineerd voor Vitality manager van het jaar. "Mijn droom is dat we over drie jaar de invloed van ons vitaliteitsbeleid hebben uitgebreid naar partners, klanten, het gezin van de medewerkers en andere organisaties.”
  • Seda Westerbeek, Manager People Development bij Talent&Pro. In haar functie werkt Seda aan een integrale aanpak van de overkoepelde ontwikkelvisie van Talent&Pro. Haar streven is om de totaalbeleving van al hun medewerkers sterker te maken en hierdoor als organisatie te groeien en te innoveren. Seda “We zien groei als positieve verandering. En verandering als een uitnodiging om te innoveren en vernieuwen."
  • Marc Hoogers, programmamanger vitaliteit. In 2018 heeft Talent&Pro, samen met Marc Hoogers van Remarcable Consultancy, een nieuw vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Dit programma heeft als doel dat bewustwording, activering en communicatie omtrent vitaliteit binnen Talent&Pro gemeengoed worden.  Marc is als fysiotherapeut, consultant, ondernemer en programmamanager al jaren actief op het gebied van arbeid, gezondheid en vitaliteit.
  • Nikki Suikersconsultant bij Great Place to Work Nederland, zal een korte introductie geven als start van deze inspiratiesessie. 

Praktische informatie

Datum
Donderdag 27 juni

Tijd
13.30 tot 17.30 uur (inloop vanaf 13.00) 

Locatie                   
Het kantoor van Macaw in Hoofddorp (genomineerd voor Vitaalste bedrijf van Noord-Holland). Het pand van Macaw is volledig ingericht voor een gezonde werkomgeving, met veel daglicht, re-energize rooms en een gezonde cateraar. “Bij Macaw vind je geen frisdrankautomaat of snoepmachine, wel veel vers fruit en infused water”. Nieuwe medewerkers krijgen het Macaw vitaliteitsprogramma aangeboden en er wordt per team regelmatig een energiemeting gehouden. In 2018 was Macaw genomineerd voor de titel van Vitaalste bedrijf van Noord-Holland. 

Investering         
50 euro exclusief btw per persoon

Doelgroep                    
CEO/CFO/HR van organisaties groter dan 50 medewerkers

De inschrijving voor deze sessie is gesloten. 

Het is niet meer mogelijk om je voor deze sessie aan te melden. Ben je benieuwd naar onze andere inspiratiesessies en events? Bekijk onze eventkalender of neem contact met ons op. 

Bestel tickets


020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC