GreatPlaceToWork_AtHome

Goed werkgeverschap in tijden van corona

Het zorgen voor een veilige werkomgeving is één van de kerntaken van iedere werkgever. En nu, in een tijd van het coronavirus en de grote impact hiervan op ieders leven, een topprioriteit. 

Als Great Place To Work willen wij graag organisaties ondersteunen en inspireren om mensen op 1 te blijven zetten. Zo delen wij op deze pagina mooie initiatieven, artikelen, webinars en best practices. 

Wie zet jij op 1?

Best Workplace Viisi heeft het initiatief "Wie zet jij op één?" gestart voor organisaties die juist in deze tijden hun mensen op 1 zetten. Het is een open platform voor werkgevers die solidair zijn richting hun medewerkers en samen oplossingen zoeken, ook met hun leveranciers en klanten. Great Place To Work ondersteunt dit initiatief waar al meer dan 180 organisaties aan meedoen!

Wilt jouw organisatie ook meedoen? Meld je aan via deze website

Schermafbeelding 2020-04-24 om 09.49.58
Female_Employee_Happy_V1-1

Great Place To Work Certified

Door het certificeren van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work ernaar organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te (blijven) zetten. Juist nu is het belangrijk om te werken aan jullie interne organisatiecultuur en op basis van de feedback van de medewerkers verbeteringen door te voeren. Employer Branding start namelijk met het creëren van interne ambassadeurs. 

Ontdek meer over onze certificering en lijst van Best Workplaces. 

Inspiratie 

Ontdek hieronder artikelen, webinars en best practices. Hebben jullie zelf een mooi voorbeeld? Laat het ons weten via de chat of stuur een e-mail naar NL_Info@greatplacetowork.com

Werkgeverschap in tijden van crisis: ‘people first’ belangrijker dan ooit

HR-platform PW.nl sprak met onze directeur René Brouwers over goed werkgeverschap in crisistijd en wat voor effect dat heeft op HR. 

6 geboden van videobellen

Kunnen jullie mij zien? Je staat op mute... of horen jullie mij? Veel gehoorde zinnen in tijden van videobellen. Onze collega Jan deelt de 6 geboden!

Voor en door kalender van Netive

Nétive VMS creëert verbinding op afstand met de Voor en door collega’s kalender.


Webinar: Thuiswerken? 5 tips!

Na een succesvolle reeks van webinars organiseren wij op donderdag 17 september om 10.00 uur een nieuwe webinar over hoe je verbinding en energie kan creëren tijdens thuiswerken. 


Blijf met elkaar in verbinding

Great Place to Work deelt 8 praktische tips om de online werkdag wat vitaler, leuker en gezelliger te maken!

 


Onboarding in tijden van corona

Op 13 maart namen wij Myrna als nieuwste aanwinst aan voor ons team. In deze blog beschrijft zij haar onboardingproces


Reboarding na corona

We gaan langzaam maar zeker weer terug naar kantoor. Hoe pak je dit als werkgever aan, en met welke thema’s kun je rekening houden? Lees het in deze blog.


Ook interessant: