Flag

Expleo Benelux

Branche

IT Consulting

Locatie

Utrecht

Opgericht in

1982

Aantal medewerkers

160

Website

https://expleogroup.com/

Expleo-logo-tagline-rgb-white-on-purple
Expleo-Great-Place-to-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Expleo Benelux komt voort uit een samensmelting van de voormalige SQS Group met het eveneens wereldwijd opererende ASsystem Technologies. Expleo is een in 25 landen opererende consultancy partner met ruim 14.000 professionals die actief zijn in Engineering, Quality Improvement en Management Consulting. Wereldwijd worden projecten en adviestrajecten tot op board-level uitgevoerd in aeronautics/space, banken en verzekeringen (BFSI), energy & utilities, automotive, defensie, transport, industrie, scheepvaart en de publieke sector. We richten ons op het aangaan en onderhouden van lange termijn relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Deze lange termijn focus vertaalt zich terug naar onze open cultuur, transparantie en directe communicatielijnen door de gehele organisatie, ook internationaal. We zijn dan ook trots op ons Great Place To Work certificaat!

Expleo-Great-Place-to-Work-Certified-1
Expleo-Great-Place-to-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Expleo is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Bij Expleo scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ 95%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Expleo het hoogst op de thema’s Bedanken en Vieren van successen. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort het beleid het hoogst op de toegankelijk hiervan voor alle medewerkers.

Lees meer

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Expleo? Ga naar hun vacaturepagina.