Flag

Medtronic

Branche
Medische Technologie
Locatie
Eindhoven
 
Aantal medewerkers
 
 1598
Website

https://www.medtronic.com/nl-nl/index.html/

Medtronic
Medtronic

Over deze organisatie

Medtronic is gespecialiseerd in medische techologie. De organisatie biedt innovatieve producten, therapieën en diensten om haar missie, om pijn van patienten te verlichten, de gezondheid te verbeteren en de levensverwachting te vergroten, te realiseren. Door deze missie weet Medtronic jaarlijks het leven van 62 miljoen mensen te verbeteren.
 
89%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
85%
Een gevoel van trots op de bijdrage van het eigen werk en de betekenis dat het heeft
 
85%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
 
85%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
 

Great Place to Work over

Medtronic is 10 keer erkend als Best Workplace in Nederland. In 2007 en 2008 en in de periode van 2010 tot en met 2017. Medtronic voldeed in die jaren aan de criteria van Great Place to Work.

Medtronic staat ook met een Best Practice in de whitepaper "Betrokkenheid vergroten? Start met luisteren".

Wil je meer weten wat de medewerkers van Medtronic ervaren van het werken bij deze werkgever? Ontdek hun ervaringen

Werken bij

Wanneer een nieuwe medewerker start bij Medtronic wordt er een onboarding plan opgesteld door de betreffende leidinggevende. Er zijn een aantal elementen die een leidinggevende meeneemt in het onboarding plan: enerzijds is dit “pre-arrival” met een aantal praktische zaken die geregeld moeten worden(technologie, maar ook communicatie), vervolgens een onderdeel dat zich focust op de eerste 2 weken, en tot slot de periode erna tot 12 maanden in dienst.

Daarnaast zijn er een aantal ‘standaard’ onboarding elementen waar de nieuwe medewerker voor wordt aangemeld. Zo hebben wij een keer per maand een New Employee Welcome (NEW) dag. Ook zijn er diverse e-Learning trainingen die de betreffende medewerker dient te volgen om meer te leren over Medtronic en wat we doen.

Vacatures kun je vinden op deze website

Media