Flag

Nétive

Branche

Software

Locatie

Rijswijk

Opgericht in

2003

Aantal medewerkers

42

Website

Netive.nl/

Logo-Netive
Netive-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Wij zijn e-HRM specialisten met meer dan 20 jaar ervaring in de Nederlandse markt voor flexibele arbeid. Wij zijn de enige volledig onafhankelijke VMS aanbieder in Nederland. Wij bieden een volledige web based (SaaS) vendor management oplossing voor de inhuur en administratie van externe medewerkers (uitzendkrachten, detacheringskrachten, ZZP-ers). Al onze oplossingen voldoen voor 100% aan de flexwet, het aanbestedingsrecht en alle andere wet- en regelgeving in andere Europese landen omtrent de inhuur van derden. Bovendien integreren onze VMS oplossingen naadloos in uw interne HR, ICT, Finance en Procurement processen en systemen. Wij helpen bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject van flexibele arbeid te digitaliseren en automatiseren, teneinde directe- en indirecte kostenbesparingen te realiseren. Daarnaast helpen wij ook regiepartners hun klanten beter te bedienen.

Patrick-Tiessen-Great-Place-To-Work-Certified

"Wat ons betreft begint alles bij de mensen, het team. Daarom is onze gehele selectie gebaseerd op kernwaarden, past iemand bij ons dan kan hij/zij succesvol worden in de baan en belangrijker nog, (werk) gelukkig! Omdat onze mensen, hoe verschillend ook, met elkaar een soort werkfamilie vormen scoren we hoog op kameraadschap. Iets waar we heel trots op zijn!"

Patrick Tiessen
CEO
100%
Mensen hier zijn bereid tot extra inspanningen om het werk af te krijgen.
100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
100%

Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.

100%
Mensen hier geven om elkaar.
Netive-Great-Place-to-Work-Certified
Netive-Great-Place-to-Work-Certified-2
Netive-Great-Place-To-Work-Certified-2
Netive-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work Certified

Nétive is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Nétive gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. 

Lees meer

Werken bij

Nieuwe collega’s krijgen gedurende de sollicitatie procedure deels onze cultuur al mee. We selecteren op basis van onze kernwaarden en die manier van selecteren, (geïnspireerd door de topgrading methodiek), werkt voor ons heel erg goed. Openheid, wederzijds vertrouwen en authenticiteit liggen ten grondslag aan de eerste gesprekken.

Als mensen eenmaal hun contract bij ons getekend hebben stellen we alle collega’s voor. Meestal is het daarna even wachten op de formele startdatum en als daartussen een informeel intern event valt nodigen we de nieuwe collega’s daar natuurlijk altijd bij uit. In de aanloop naar de eerste dag volgt er een leuke verrassing per post om het gevoel van ‘ ik ben enorm welkom’ te delen.

Zodra de eerste werkdag aangebroken is staat er een werkplek gereed compleet met bloemen en wat lectuur om te lezen. Vanuit People & Culture maken we een onboarding planning. Het bestaat deels uit zaken als kennismakingen, uitleg van programma’s, processen en tools. En we organiseren, als hoogtepunt in het inwerktraject, 2 introductiedagen waarin we nader kennismaken.

Die 2 dagen bestaan uit veel informatie delen over het ontstaan en de geschiedenis van Nétive, de huidige organisatie structuren en werkwijze én een super leuk team spirit onderdeel dat telkens andere invulling kent. Vaak voelen de deelnemers van zo’n ‘lichting’ zich heel verbonden met elkaar, een soort jaarclub gevoel geeft het hen, dat is een goed teken!

 

Na deze leuke en ook wel intensieve eerste periode gunnen we onze nieuwe collega’s de tijd om lekker te landen en wennen in het team en aan hun taak. Ze krijgen vanaf dat moment ook een collega als Buddy en klankbord. Uiteraard besteden we aan hen als onderdeel van het gehele team vanaf dat moment net zoveel aandacht mbt werkgeluk als aan alle andere collega’s!

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Nétive? Ga naar hun vacaturepagina

Contactpersoon
Joanne Littooij
joanne.littooij@netive.nl

Great Place To Work Culture Audit Netive
(pdf | 738 KB)