Flag

Kaartje2go

Branche

 

E-commerce

Locatie
 Zwolle
Aantal medewerkers

 

85

Website

 

www.kaartje2go.nl

logo
RHX09625 (1)

Over deze organisatie

Wij zijn Kaartje2go en wij maken kaarten. Of nou ja, eigenlijk maken onze klanten zelf de kaart en wij helpen ze daarbij.
Wij geloven dat mensen blij worden wanneer ze zelf iets moois maken - iets creëren - en dit kunnen delen met familie, vrienden en bekenden.

Plezier is enorm belangrijk. Daarom maken we er met onze medewerkers elke dag een feestje van. Passie, nuchterheid, samen, verrassend en gemakkelijkste zijn kernwaarden die Kaartje2go en haar medewerkers typeren.

Foto Amber

“Werken bij Kaartje2go is écht een feestje. Niet alleen omdat we het mega gezellig hebben (en elke woensdag bouw-je-eigen-tosti dag is), maar vooral omdat we elke dag mogen doen wat we het allerleukste vinden: mensen blij maken! Die positiviteit voel je bij alles wat we doen.”

 

Amber Brand

Content Manager

X

kaartje2go_beste_webwinkel_2022.781bc16c96738d8e

Great Place to Work Certified

Kaartje2go is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. 

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op het thema Kameraadschap. 

Lees meer

X

Foto Mark

"Er zijn heel veel dingen waarom Kaartje2go voor mij een Great Place to Work is! Maar het belangrijkste is wel dat er altijd nagedacht wordt wat mensen over de lange termijn blij maakt. De visie blij personeel = blije klanten leeft hier echt. En alle Kaartje2go-ers maken ons “Great”. Allemaal toppers met passie voor blije klanten."

 

Mark van Kasteren

CMO

Werken bij Kaartje2go

 

Wanneer de arbeidsovereenkomst is ondertekend door de kersverse Kaartje2go’-er sturen wij per mail het Kaartje2go handboek met alle in’s and out’s over werken bij Kaartje2go. 

Zo krijgt de Kaartje2go’-er een warm welkom en weet hij/zij van te voren waar je tosti’s kan bouwen, dat je je favoriete korte broek gewoon mag dragen naar kantoor en hoe je het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland kan boeken.

Op de eerste werkdag staat Office Manager Anouk klaar met de goodiebag. Deze goodiebag is gevuld met de nieuwste MacBook Pro, stroopwafels, iets ter ontspanning en een kaart waar de reis voor de eerste maand op staat uitgewerkt. Iedere nieuwe Kaartje2go’-er krijgt deze kaart en kan op die manier aan zijn/haar reis bij Kaartje2go beginnen. 

 

In de eerste week staan er een aantal kennismakingsgesprekken gepland met collega’s en je leidinggevende. Je kan op je eerste dag rustig aan de slag met het installeren van je MacBook Pro. 's Middags staat er een welkomstlunch in het centrum van Zwolle met je team op de planning. 

In de loop van de eerste week hebben Marieke (HR adviseur) en Kay-Lee (Recruiter) een presentatie en kennismaking ingepland, waarbij alle nieuwe medewerkers aanwezig zijn en Kaartje2go beter leren kennen. 

Wil jij Kaartje2go ook beter leren kennen? Bekijk dan hier onze vacatures.

X

Foto Kay-Lee

Kay-Lee Hendriks

Recruiter

kay-lee@kaartje2go.nl 

06 822 931 46