Flag

Ingram Micro

Branche

IT

Locatie:

Utrecht

Aantal medewerkers

277

Website

nl.ingrammicro.com

Ingram-micro-logo-Great-Place-to-Work-Certified
Ingram-Micro-Great-Place-to-Work-Certified

Over deze organisatie

Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren. Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend.

X-021000.21-GreatPlacetoWork-website-828-x-577-Bertina

Ingram Micro is voor mij een fijne werkplek, omdat ik omarmd word in 'wie ik ben', zowel als individu, professional als manager. In deze organisatie word ik constant uitgedaagd en is er veel vrijheid. Met elkaar willen we de klus klaren!

Bertina
Warehouse Manager
91%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
84%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
80%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
79%
Er is duidelijke communicatie met helderheid over verwachtingen en een grote toegankelijkheid.
SP2016-Ingram-Micro-24-LowRes
SP2016-Ingram-Micro-14-LowRes
SP2016-Ingram-Micro-10-LowRes
SP2016-Ingram-Micro-11-LowRes
SP2016-Ingram-Micro-25-LowRes
SP2016-Ingram-Micro-15-LowRes
SP2016-Ingram-Micro-8-LowRes

Great Place to Work over

Ingram Micro is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Ingram Micro gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Ingram Micro het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 90%. 

Eric-Segers-Vice-President-CCE-Ingram-Micro-Benelux2

“Ik ben enorm verheugd met het behaalde Great Place to Work-certificaat voor onze organisatie. Dit resultaat laat duidelijk de betrokkenheid zien van onze medewerkers, waar ik enorm trots op ben! Trots dat wij samen met onze medewerkers een werkomgeving hebben gecreëerd waar vertrouwen, respect, trots en collegialiteit centraal staan.”

Eric Segers
Vice President & CCE Ingram Micro Benelux

Werken bij

Ingram Micro is trots op zijn organisatiecultuur. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal, en zij staan voorop bij alles wat we doen. Onze toewijding aan een aantal gedeelde principes verenigt ons en leidt ons naar betere beslissingen en gedragingen, waardoor wij ons kunnen richten op het succes van onze zakelijke partners en medewerkers.

Onze Ingram Micro cultuur
Bij Ingram Micro krijg je het gevoel dat je het verschil kunt maken. We stimuleren ondernemerschap en bieden de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen. Zo blijven we flexibel in het aanpassen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

We zijn van origine een familiebedrijf. Dit zit nog steeds in ons DNA - we zorgen voor elkaar en we respecteren elkaar, we geven verantwoordelijkheid en leren van onze fouten. We zijn zeer divers, maar er zijn gemeenschappelijke waarden in onze cultuur die we allemaal delen.

Bij Ingram Micro moet het mogelijk zijn om jezelf te zijn en te genieten van je werk. We moedigen onze mensen aan om te geloven in hun sterke punten, zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontplooien. We willen van elkaar leren en samenwerken op een informeel niveau.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Ingram Micro?

Check dan de vacatures.

X-21001.21-GreatPlacetoWork-SocialMedia-1200x627-Nela

Contactpersoon
Nela Cedeno
Teamlead Talent Acquisition Benelux

Tel: +31 6 11 65 23 22
E-Mail: Nela.cedeno@ingrammicro.com